Persil Color 4 v 1 kapsule za pranje perila, 33 pranj

Persil Color 4 v 1 kapsule za pranje perila, 33 pranj

Številka: 2827216
Odlična cena
Gel kapsule Persil zagotavljajo svetlost, svežino in nežno nego vaših tkanin. Primerne so za barvna oblačila. Pakiranje zadostuje za 33 pranj. Celoten opis
11,99 €
Vključno z DDV
8,71 €
0,26 €/pranje
-27%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2827216

Predstavitev

Persil Color 4 v 1 kapsule za pranje perila, 33 pranj


Kapsule Persil 4 v 1 so detergent, na katerega se lahko zanesete za popolne rezultate pri pranju perila in higienično čistočo perila. Odstrani tudi najtrdovratnejše madeže in pri tem ne poškoduje oblačil. Vsak od 4 prostorov v vsaki kapsuli vsebuje učinkovito formulo, zasnovano za delovanje na 4 ključne načine: odstranjevanje madežev, ustvarjanje dolgotrajne svežine, zagotavljanje bleščečega sijaja in nega vlaken oblačil. Perilu preprosto dodajte kapsulo in pustite, da opravi svojo čarovnijo. Njegova integrirana tehnologija Deep Clean Plus zagotavlja učinkovito pranje, saj prodre globoko v vlakna za higienično odstranjevanje madežev, medtem ko učinek Active Fresh oblačilom zagotavlja občutek, kot bi bila pravkar oprana. Hkrati pa neguje vlakna in ohranja bleščeč sijaj. Kapsule Persil 4 v 1 so učinkovite tudi pri pranjih s hladno vodo pri temperaturi od 20 °C naprej. 

Poleg tega, da je koristen za vaša oblačila, je koristen tudi za planet: Izdelek je v embalaži, ki jo je mogoče v celoti reciklirati, za spodbujanje čistejšega sveta. 

Persil Universal 4 v 1 kapsule za pranje perila, 33 kosov

Persil že več kot 100 let ustvarja visokokakovostne detergente, ki zagotavljajo, da barve ostanejo sveže, bela oblačila pa bela. Zaradi predanosti naši obrti smo postali splošno znano ime, povezano s kakovostnimi izdelki in zanesljivimi rezultati. Smo in bomo tudi vnaprej predani nadaljevanju boja proti umazaniji – hkrati pa bomo prijazni do našega planeta.


Prednosti izdelka

 • Visokozmogljivo čiščenje tudi pri nižjih temperaturah
 • Močno odstranjevanje madežev
 • Dolgotrajna svežina
 • Komplet za 33 pranj
 • Plastenka, ki jo je mogoče v celoti reciklirati*

Podrobnosti

Pakiranje 33 kosov
Število pranj 33

Sestavine

15–30% neionske površinsko aktivne snovi, anionske površinsko aktivne snovi; 5–15% milo; <5% fosfonati; sredstva za optično beljenje, encimi, parfum (Geraniol, Linalool).

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

POZOR

 • H319 Povzroča hudo draženje oči.
 • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
 • P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
 • P280 Nositi zaščito za oči.
 • P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
 • P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.