Tesla SMART pametni čistilec zraka Air Purifier Pro XL

Tesla SMART pametni čistilec zraka Air Purifier Pro XL

Številka: 2892398
Pametni čistilec Tesla s svojo dodelano zmogljivostjo učinkovito očisti in osveži zrak v manjših prostorih do velikosti 61 m2. Celoten opis
271,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

4.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
6.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2892398

Predstavitev

Air Purifier XL čistilec zraka

Pametni čistilec Tesla s svojo dodelano zmogljivostjo učinkovito očisti in osveži zrak v manjših prostorih do velikosti 61 m2. Ujame prah in pelod, poskrbi za neprijetne vonjave in uničuje viruse ter bakterije. Uporabnega pomočnika lahko preprosto upravljate prek mobilne aplikacije, ki je na voljo za iOS in Android.

Čistilec lahko dela cel dan in celo noč, ne da bi vas ob aktivnostih motil. Vključuje nočni način, pri katerem občutno zmanjša svetlost vseh svetlobnih diod in hrup ventilatorja. Ponoči ga lahko zato imate brez skrbi v spalnici. Tesla je ta čistilec opremila z ionizatorjem, ki bo v ozračje izpuščal zdrave anione. Ti iz zraka odstranjujejo bakterije in viruse ter učinkovito nevtralizirajo neprijetne vonjave. Rezultat je prijetno osvežilen zrak brez škodljivih snovi.

mimovrste=)

Sestavni del čistilca je večslojen HEPA filter, ki zadrži vse lase, dlake in mikrodelce do velikost 0,3 mikrometra. To je za predstavo približno 200× manjše kot primer človeškega lasu. Skozenj ne bosta prišla ne pelod, niti ne prah, kar je izvrstno predvsem za alergike in astmatike.

Vse funkcije čistilca lahko udobno upravljate prek mobilne aplikacije, ki je za iOS in Android na voljo v slovenščini. Če pa vam ni do nastavljanja, lahko zaženete samodejni način. Čistilec bo nato samodejno optimiziral delovanje, da bo v prostoru vedno čist zrak.

mimovrste=)

Garancija: 2 leti