Gorenje OPTIAIR 203M čistilnik zraka

Gorenje OPTIAIR 203M čistilnik zraka

Številka: 2717350
Odlična cena
Čistilnik zraka je idealna izbira za prostorre velikosti do 20 m2. Uživajte v čistem in osvežujočem zraku doma ali v pisarni. Celoten opis
99,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 2717350

Predstavitev

Gorenje OPTIAIR 203M čistilnik zrakaČistilnik zraka OPTIAIR 203M je idealen za filtriranje zraka v prostorih velikosti do 20 m2. Odlikuje ga tehnologija ionizacije, ki v zrak sprošča negativne ione, ključne za celični metabolizem in druge vitalne funkcije. Učinkovit filtracijski sistem s predfiltrom, ogljikovim in HEPA filtrom odstranjuje cvetni prah, neprijetne vonjave, dim in prašne delce ter s tem zagotavlja čist zrak v notranjih prostorih. Delovanje aparata je skoraj neslišno in za uporabnika nemoteče, saj deluje s samo 25 dB.

Čistilnik zraka ima štiri hitrosti ventilatorja. Izbirate lahko med počasno, srednjo, hitro ali turbo hitrostjo. Programska ura poskrbi, da se aparat samodejno izklopi ob nastavljenem času (1–2–4–8 ur) in vas o tem obvesti z zvočnim signalom. Aparat ima tudi indikator čiščenja filtra – ko je čas za čiščenje, vas na to opozori lučka.

Gorenje

Tehnične podrobnosti

Vrsta prikazovalnika LED
Časovnik elektronski
Filter predfilter + HEPA + ogljikov
Indikator delovanja da
Ionizator da
Opozorilo za čiščenje filtra da
Vlažilnik zraka ne
Raven hrupa 25 dB
Dimenzije 32,5 × 50 × 17,5 cm
Velikost prostora do 20 m2
Priključna moč 50 W
Teža 5,7 kg

Garancija: 2 leti