Vileda ultramax čistilec 1-2-Spray z držalom

Ocena: 4,5 80 ocen Znamka: Vileda Naša številka: 490850

Priporočamo

Vileda ultramax čistilec 1-2-Spray z držalom

Nepremagljiv čistilec vas bo presenetil s svojo lahkostjo in močjo. Čistilno tekočino le nalijte v rezervoar na vrhu čistilca in že ste pripravljeni na čiščenje. Celoten opis

19.8
4.5 80

29,90 €
19,80 €
-33%

Naša številka: 490850

Predstavitev

Opis artikla

Viledin Ultramax čistilec 1–2-Spray bo odstranil umazanijo iz vašega doma hitreje kot si mislite. Namenjen je uporabnikom, ki pri čiščenju želijo doseči odlične rezultate in hkrati tudi prihraniti čas.

Čistilec odlikuje enostavna in hitra uporaba, saj boste z njim prihranili čas, ki ga sicer potrebujete za prirpravo vedra z vodo. Z njim boste vsa tla vašega doma očistili bolj učinkovito in ne boste vložili toliko napora v čiščenje. Po čiščenju se tla tudi hitreje posušijo.

Na delo ga prirpravite tako, da v rezervoar na vrhu vlijete čistilno tekočino in se pričnete premikati po prostoru. Na posameznih mestih z ročico, ki je prav tako na vrhu, pritisnete, da čistilec na spodnjem delu spusti čistilno tekočino in zanesljivo odstrani umazanijo. Oddajanje tekočine poteka pod tlakom 10 barov.

Pripomoček boste zaradi gibljivega mehanizma lahko dobili tudi pod zelo nizko pohištvo. Ima praktično kovinsko zanko za shranjevanje.

Opomba: Čistilna tekočina ni priložena.

Ultramax čistilec 1-2-Spray


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%