Ecovacs robotski brezžični čistilec oken Winbot X

Ocena: 3,7 6 ocen Znamka: Ecovacs Naša številka: 1299835

Ecovacs robotski brezžični čistilec oken Winbot X

Novi svet čiščenja oken prihaja od strokovnjakov za domače robotike pri Ecovacs Robotics: Winbot X je prosto gibljiv, prilagodljiv, inteligenten aparat, ki se prilega vašemu steklu in potuje po površini, dokler ni vsak centimeter čist. Winbot je vrhunski produkt pri avtomatskem čiščenju in negovanju oken, s presenetljivimi lastnostmi, ki pustijo druge stroje daleč zadaj, tako za praktično privlačnost, kot tudi za tehnološki užitek. Celoten opis

370.4
3.7 6

449,90 €
370,40 €
-17%
Zadnji kos!

Naša številka: 1299835

Predstavitev

Opis artikla

Čistilec oken Winbot X

Novi svet čiščenja oken prihaja od strokovnjakov za domače robotike pri Ecovacs Robotics: Winbot X je prosto gibljiv, prilagodljiv, inteligenten aparat, ki se prilega vašemu steklu in potuje po površini, dokler ni vsak centimeter čist. Winbot je vrhunski produkt pri avtomatskem čiščenju in negovanju oken, s presenetljivimi lastnostmi, ki pustijo druge stroje daleč zadaj, tako za praktično privlačnost, kot tudi za tehnološki užitek. Winbot se premika varno in prosto, tako, da vi lahko med tem uživate v prostem času. Ponaša se z brezžičnim virom energije, načinom Deep Clean in varnostnim sistemom.

Winbot prinaša pametno novo prednost vašemu domačemu življenju. Pomanjkanje oskrbe z energijo na telesu robota pomeni manjšo oviro v vašem prostoru, večje območje čiščenja preden se ponovno napolni in možnost, da počisti tudi zelo velika okna. WINBOT se prilagodi vašemu oknu, se premika nteligentno in varno in uporablja močne sisteme čiščenja, dokler se delo ne opravi.


Samodejno izbere najbolj pametno pot

Winbot lahko določi velikost in obliko vašega okna, nato pa ustvari inteligentno, sistematično čistilno pot za večjo učinkovitost čiščenja. WINBOT očisti steklo s 4-stopenjskim procesom, ki se natančno osredotoči na prostor pod robotom. Medtem ko se pomika po oknu, se lahko odloči za samodejni način čiščenja ali pa se odloči za način Deep Clean, zaradi česar se vrne na iste dele, da se zagotovi poliran končni rezultat in lesk.

WINBOT X

Edinstven, dodaten varnostni sistem

Sesalni pokrov in naprava na osnovi kode, imenovana Safety Tether sistem, zagotavljata, da Winbot ostane varen v času notranjega in zunanjega čiščenja. S povezavo 2,4 GHz z glavnim robotom sistem spremlja in zagotavlja varen status robota. Robot bo aktiviral alarm, če je sesalna skodelica v zračnem tlaku sistema manjša od 3,5Kpa, tako se zagotovi povezava priklopnika s steklom. Če deluje, da bo robot padel s stekla ga bo jedro potegnilo nazaj k sebi, kar zagotavlja aktiven sistem zaščite.

Edinstven, dodaten varnostni sistem

Senzorji za zaznavanje robov

WINBOT je pripravljen za vožnjo skozi katerokoli običajno okno, zahvaljujoč natančni tehnologiji za zaznavanje robov. Ta se odzove, ko se robot približa na ogrodje ali drugo oviro, ali ko pride do roba brez okvirja, kar povzroči spreminjanje njegovega poteka. Winbot je bil zasnovan posebej za varnost. Ob uporabi Winbot-a je na voljo več ključnih varnostnih funkcij, ki vam omogočajo miren nadzor.

Senzorji za zaznavanje robov

Power Suction System ohranja močno povezavo

Napredna sesalna tehnologija Winbota služi za dva namena: glavna je varna pritrditev vašega WINBOT-a na steklo. Poleg tega močnejši sesalni učinek pomeni čvrsto čiščenje oken in s tem boljši končni rezultat. Robot potrebuje približno 50 min da se dokončno napolni. Ko je moč robota nizka se vrne na začetno točko in aktivira alarm. Enostavna uporaba z eno roko

Enostavna uporaba z eno roko

WINBOT ima trdno in debelo ročico ter uravnoteženo težo, ki omogoča enostavno dvigovanje in upravljanje z eno roko.

Daljinski upravljalnik za usmerjanje na daljavo

Daljinski upravljalnik za usmerjanje na daljavo

Z priročnim daljinskim upravljalnikom lahko WINBOT upravljate in nadzorujete od koder koli. Začnite, ustavite, začasno ustavite ali spremenite smer s pritiskom na gumb, odvisno od vaših potreb.

Bezdrátový reproduktor Bowers&Wilkins PX keramická přenoska diamantový hrot

Točnost in natančnost

WINBOT ve, kdaj je končal čiščenje in se vrne na točno mesto, kjer je začel s čiščenjem, za vaše zadovoljstvo in enostavnost uporabe.

Nikoli ne zamudite sporočila z avdio in vizualnimi opozorili

Sporočila z avdio in vizualnimi opozorili

Ko WINBOT komunicira, uporablja tako vizualna kot zvočna opozorila. To pomeni, da lahko pogledate stran in počnete druge stvari, medtem ko se vaša okna čistijo.

Glavne lastnosti

 • Brezžično gibanje za bolj svobodno življenje
 • Samodejno izbere najbolj pametno pot
 • Večstopenjski postopek in Deep Clean Mode za temeljite rezultate
 • 4-stopenjski sistem za čiščenje vašega stekla
 • Deep Clean način, ki poskrbi za resno umazanijo
 • Varnostni sistemi

Obseg dobave

 • 1× daljinski upravljalnik
 • 1× Tether
 • 1× napajalnik
 • 4× čistilna podloga
 • 1× varnostna podloga
 • 1× čistilna raztopina
 • 1× podaljšek kabla
 • 1× navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti

Teža 1,8 kg
Glasnost 74 db
Delovni čas 50 min
Napajalni kabel 1,2 m
Razširitveni kabel 1,5 m
Varnostna vrv 2,5 m

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%