Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Stadler Form Roger čistilec zraka, črn + DARILO: 2x H14 Dual filter

Stadler Form Roger čistilec zraka, črn + DARILO: 2x H14 Dual filter

Številka: 37921645
Roger čistilec zraka se ponaša z visoko zmogljivim čiščenjem zraka, s petimi stopnjami intenzivnosti, samodejnim prilagajanjem glede na izmerjeno kakovost zraka in dvojnim filtrom. Celoten opis
439,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Na voljo takoj v trgovini
 
15.7.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 37921645

Predstavitev

Roger čistilec zraka

Stadler Form Roger čistilec zraka je primeren za prostore do 66 m2. Opremljen je s pralnim tekstilnim filtrom s protimikrobno zaščito Sanitized®. Navdušuje z dvojnim filtrom – kombinacijo HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. HEPA H12 filter odstranjuje drobni prah, alergene, cvetni prah, viruse in bakterije. Filter z aktivnim ogljem pa absorbira pline. Njegova prednost je tudi to, da v eni uri iz zraka odstrani do 99,3% vseh koronavirusov (SARS-CoV-2).

Opremljen je z dvema senzorjema, ki neprekinjeno merita kakovost zraka in nemudoma zaznata prisotnost onesnaževal, kot so neprijetni vonj, hlapne organske spojine (HOS), droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije. Meritve lahko zaznate z indikatorjem kakovosti zraka, ki sveti modro za dobro kakovost, oranžno za zmerno in rdeče za slabo. Ob poslabšanju zraka samodejno prilagodi učinkovitost delovanja na večjo zmogljivost. 

Poleg tega pa nudi tudi funkcijo časovnika, ki ga lahko nastavite za do sedem ur ali pa izberete nočni način za tišje delovanje. Za napredno upravljanje in spremljanje delovanja pa lahko čistilec zraka preko Wi-Fi povežete s pametnim telefonom in prejemate pomembne informacije v aplikaciji. 

Roger čistilec zraka

Tehnične podrobnosti

Maksimalni pretok zraka do 465 m3 / h CADR (stopnja dovajanja čistega zraka)
Priporočena velikost prostora do 66 m² z izmenjavo zraka 3× / h (zmerno onesnaženje zraka / običajna uporaba); do 39 m² z izmenjavo zraka 5× / h (močno onesnaženje zraka in za alergike)
Nastavitev stopnje delovanja 5
Senzor za pline in laserski senzor delcev da
Opomnik za zamenjavo filtra da
Poraba električne energije/moč 4 – 100 W
Glasnost delovanja 28,5–30 dB
Dimenzije (V x Š x D) 515 × 420 × 200 mm
Barva črna

Garancija: 2 leti