RSP Čistilo Bike & Chain Clean, 10 l
164,90 €

Izjemno čistilo avstrijskega proizvajalca RSP je bolj poznano pod imenom Ultra BioClean, vendar je s svojim novim imenom še vedno najboljše v svojem razredu. Z dvojnim delovanjem odstrani umazanijo s kolesa in ga ščiti pred nastankom korozije.

RSP mazivo Go Flow, 500 g
46,80 €

Mazivo v posodi je namenjeno za izboljšanje delovanja račne in za zmanjšanje njenega hrupa, ki je lahko v kombinaciji s karbonskimi obroči še posebno moteč.

RSP mazivo Slick Kick 8g
3,49 € 3,10 €

Mast Slick Kick znamke RSP je namenjena podmazovanju vseh vrst tesnil in ležajev v vilicah in amortizerjih.

RSP Mazivo za tesnila in ležaje Ultra Slick, 500 ml
43,90 € 41,71 €

Ključni dodatek pri podmazovanju tesnil in ležajev v vilicah ter amortizerjih je ustrezno mazivo in RSP Ultra Slick opravi svojo nalogo z odliko ter je dolgoročna naložba za še daljšo brezhibno delovanje vašega kolesa.

RSP Čistilo za verigo s čistilcem ChainCleaner, 500 ml
31,99 € 30,39 €

Osnovano na mešanici ogljikovodikov ima RSP ChainCleaner neverjetno moč raztapljanja masti. Kljub svoji moči pa samo čistilo ne vsebuje nobene agresivne ali jedke snovi, ki bi škodilo vašemu kolesu ali naravi.

RSP mazivo Air Fluid 250 ml
14,90 €

Air Fluid je tekočina izdelana posebej za kolesarsko vzmetenje, ki zmanjšuje trenje in preprečuje obrabo.

RSP Mazivo za ležaje Bearing Buster, 1000 g
49,90 € 46,70 €

Mazivo je narejeno z dodatkom PTFE-ja, ki omogoča zelo velike obremenitve. Primerno je za mazanje ležajev, z uporabo pa boste ležajem podaljšali življenjsko dobo in zagotovili odlično zaščito proti vodi, boljšo oprijemljivost ter mehansko stabilnost.

RSP Mazivo za montažo SoftGrease, 1000 g
58,50 €

Vodoodporno mazivo RSP SoftGrease ima odlične mazalne lastnosti in obvezno mazivo ob vsaki sestavi kolesa. Litijevo mazivo je osnovano na polsintetičnih mineralnih oljih.

RSP mazivo Creak Freak, 50 g
10,60 €

Mazivo blagovne znamke RSP je namenjeno za montažo koles. Primerna je za uporabo tako na železnih, aluminijastih, titanium, kot tudi na karbonskih okvirjih.