Teknos Rensa Terrace - čistilo za terase 1L

Teknos Rensa Terrace - čistilo za terase 1L

Številka: 100055769527
Partnerska prodaja
Odličen detergent za enostavno mehansko odstranjevanje umazanije, nečistoč in plesni z vaših površin. Dobro pripravi površino za nadaljno premazovanje z oljem. Uporabljamo ga za pranje lesenih teras in vrtnega pohištva. Celoten opis
12,80 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

26.9. - 27.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055769527

Predstavitev

Rensa Terrace se lahko uporablja na vseh lesenih površinah, ki vzdržijo čiščenje z vodo in bodo v nadaljevanju obdelane z olji, lužili ali zunanjimi barvami za lesene površine. Je močno alkalno sredstvo za čiščenje, ki matira barvane površine. Uporablja se lahko tudi za predhodno obdelavo zelo umazanih in kredasto pobarvanih površin pred vzdrževalnim barvanjem.

Rensa Terrace čistilo je biorazgradljiv produkt. Izpolnjuje zahteve OECD in uredbe o detergentih Evropskega parlamenta in Sveta o detergentih za biološko razgradljivost (OECD301B, EC648 / 2004).


Kako uporabljamo čistilo?

Čistilo Rensa Terrace razredčite z vodo, glede na namen uporabe. Za pranje površin in obdelavo površin pred barvanjem je razmerje mešanja 1:1 (1 liter detergenta na 1 liter vode). Za zelo umazane in plesnive površine čistilo uporabljamo nerazredčeno.

Pred nanosom detergenta z vodo namočite lesene površine. To preprečuje, da bi se detergent preveč vpil in prehitro posušil. Na površino, ki jo želite očistiti, nanesite pralno sredstvo (na primer s čopičem ali vrtnim razpršilcem). Pustite delovati približno 5 minut.


Opozorilo! Izogibajte se brizganju izven čiščene površine, saj detergent lahko poškoduje barvane površine. Detergent se na površini ne sme posušiti. Če je potrebno, površino ponovno namočite s pralno tekočino. Nato temeljito sperite s čisto vodo. Pri uporabi visokotlačnega čistilca se izogibajte prekomernemu močenju lesenih konstrukcij, kot so fasadne obloge in zunanje stene. Pred nadaljnjo obdelavo lesa pustite, da se površina suši približno 24 ur.


Rensa Terrace je učinkovit proizvod, vendar je pri uporabi detergenta treba ravnati previdno. Izogibajte se stiku s kožo in vdihavanju pršilne megle. Zaščitite oči pred brizganjem. Pralno sredstvo ne škoduje vrtnim rastlinam. Najbolj občutljive rastline lahko pred obdelavo pokrijemo ali namočimo z vodo. Pralno sredstvo zmatira in pobeli oprane površine. Izogibajte se nepotrebnemu brizganju.


Teoretična poraba je približno 10m² / 1 liter nerazredčenega detergenta. Odvisna je od absorpcije površine, umazanije, vlažnosti zraka itd. Vsi ti dejavniki močno vplivajo na porabo.


Nevarno! H314 – Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.