SOULDROP SUNDROP - gel detergent za pomivanje posode

SOULDROP SUNDROP - gel detergent za pomivanje posode

Številka: 100042877088
Partnerska prodaja
Detergent za pomivanje posode Souldrops vsebuje samo organske sestavine. Proizvajalec ne ščiti le vašega zdravja, temveč prispeva tudi k varovanju okolja. Celoten opis
1,99 €
Partner: LALALU

Partnerska zaloga 5+ artikli

19.5. - 20.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042877088

Predstavitev

Detergent za pomivanje posode Souldrops vsebuje samo organske sestavine. Proizvajalec ne ščiti le vašega zdravja, temveč prispeva tudi k varovanju okolja.


Prostornina = 750 ml


Zaradi čisto organske sestave lahko detergent za pomivanje posode Souldrops enostavno kombinirate s sintetičnim izdelkom. To pomeni, da bodo vaše posode popolnoma čiste, hkrati pa ne bodo sproščale škodljivih snovi v naravne vode v obliki parabenov, sulfatov ali umetnih barvil. Naravna sestava je tudi zagotovilo, da izdelek ne draži kože in na splošno ne ogroža vašega zdravja.


 V skladu z ekološkim razmišljanjem je tudi embalaža narejena iz recikliranih materialov in 100% naravnega vonja.


Posebna embalaža Sundrop ima vonj po citrusih in jasno rumeno barvo.


Izdelki Souldrops ne vsebujejo fosfonatov, parabenov, sulfatov, umetnih barvil, konzervansov in nerazgradljivih snovi.


Prednosti


  1. VSEBUJEJO SAMO ORGANSKE SESTAVINE
  2. BREZ PARABEN, SULFATOV IN UMETNIH BARVIL
  3. Kože ne dražijo, SO ZDRAVO varni
  4. EKOLOŠKA EMBALAŽA


O blagovni znamki


Kako prinesti okolju prijazna čistilna sredstva, ki so res učinkovita in cenovno dostopna? Trije prijatelji in inovatorji iz Madžarske so leta 2016 razmišljali prav o tem vprašanju. Poleg učinkovitosti, gospodarnosti in cenovne dostopnosti so kot še eno zahtevo opredelili privlačno embalažo, ki bo narejena iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Njihova vizija se je uresničila leta 2017, ko so skupaj ustvarili blagovno znamko Souldrops. Od takrat se je obseg blagovne znamke razširil na druge trge, tako da lahko imate te učinkovite organske izdelke doma.