EMS Slovenija Barracuda odstranjevalec mlečnega kamna, 500ml

Znamka: EMS Slovenija Naša številka: 100045853066

Partnerska prodajaNovo

EMS Slovenija Barracuda odstranjevalec mlečnega kamna, 500ml

Edinstveno sredstvo za odstranjevanje ostankov mlečnega kamna. Barracuda nadomešča kislinske proizvode in ne vsebuje škodljivih in nevarnih sestavin. 100% biorazgradljivo, ne vsebuje kislin in varno za uporabo. Slovenski varnostni list. Celoten opis

6.6

6,60 € Vključno z DDV

Naša številka: 100045853066

Predstavitev

Opis artikla

Barracuda 10k ni samo najbolj učinkovito, ampak tudi najvarnejše sredstvo za odstranjevanje betona, rje in vodnega kamna.Sredstvo Barracuda 10k vsebuje patentirano komponento SynTech® podjetja EMS in je edina sintetična kislina na svetu, ki raztaplja skoraj 15% več betona od solne kisline. Kljub visoki učinkovitosti je sredstvo Barracuda 10k prejelo tri ničle po sistemu identifikacije nevarnih snovi HMIS, kar potrjuje, da je varno za opremo in shranjevanje na katerem koli primernem mestu.

Sredstvo je varno za barvne nanose, krom, kable, plastiko, aluminij in celo za steklo. Barracuda 10k ne vsebuje kislin in ne povzroča korozije, kar omogoča uporabo tega sredstva za čiščenje kakršne koli opreme. Sredstvo je tako varno, da ga lahko pustite čez noč za raztapljanje največjih ostankov. Idealno je za čiščenje modelov, tlakovcev, prenosnih mešalcev betona, bazenov, inštrumentov, oken, vseh izdelkov, v katerih najdemo beton, brizgalni beton ali malto. Vsako čiščenje, ki je do sedaj zahtevalo uporabo nevarnih, strupenih kislin, lahko sedaj varno izvajate s pomočjo sredstva Barracuda 10k. V celoti je sintetično in zato ne potrebuje nevtralizacije. Preprosto ga speremo z vodo.

Sredstvo Barracuda 10k ne spada med škodljive in nevarne snovi in je lahko biorazgradljivo glede na OECD 310D. Barracuda 10k ne hlapi, ne povzroča korozije kovin in 100% izpolnjuje varnostne standarde OSHA.

NAVODILA ZA UPORABO

 

Čiščenje betona:

V primeru lesene površine (opažne plošče, leseni nosilci, vezana plošča, itd.) razpršimo Barracudo po površini in pustimo 2–5 minut, odvisno od velikosti betonskega madeža. Po pretečenem času zdrgnemo s plastično ščetko ali s plastično krtačo. Nato z vodo speremo čistilo. Barracuda ne poškoduje lesa niti površine, odstrani samo beton.

V primeru čiščenja betonskih cistern, cistern za prevoz betona, železnih delov, kablov, kromiranih površin in ostalih delov kot so plastika, guma, aluminij, barvana karoserija, itd. posprejamo z Barracudo površino, pustimo 2–5 minut in s plastično ščetko ali s krtačo zdrgnemo beton s površine. Nato poplaknemo s curkom vode. Barracuda ne poškoduje površin, počisti le beton.

Vezne dele in vezni material pri opažnih sistemih ter ostalo železno gradbeno opremo čistimo na zgoraj opisani način, lahko pa čez noč potopimo v razredčeno Barracudo in zjutraj beton lahko z lahkoto odstranimo.

 

Čiščenje vodnega kamna:

Razpršimo po celotni površini z vodnim kamnom in pustimo, da Baracuda deluje 5–10 minut.

Nato zdrgnemo s plastično ščetko ali s krtačo, vodni kamen bo odstranjen z lahkoto.

 

Čiščenje tlakovcev, industrijskih tal, ploščic, bazenov, oken, inštrumentov, modelov in kalupov:

Barracudo razpršimo po površini ali spustimo v zaprti sistem in pustimo 10 minut. Razpršeno po površini zdrgnemo s plastično krtačo ali s ščetko, spuščeno v zaprti sitem pa enostavno odplaknemo z vodo.

 

Čiščenje motornega olja:

Razpršimo po umazani površini in pustimo delovati 5–10 minut. Po preteku časa z suho krpo podrgnemo in motorno olje bo počiščeno. V primeru večjega madeža podrgnemo s plastično krtačo in nato obrišemo s suho krpo.

 

Čiščenje rje:

Barracudo razpršimo po površini in jo pustimo delovati 10 minut. Nato s plastično krtačo ali s ščetko zdrgnemo rjo. Manjše vezne dele in vezni material lahko čez noč potopimo v Barracudo in zjutraj rjo z lahkoto odstranimo.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina 750 ml
Razvrstitev - čistilna sredstv Posoda