Bollé otroška smučarska čelada Quickster
104,92 €

97,15 €

Otroška smučarska čelada20 ventilacijskimi odprtinami in ABS konstrukcijo nudi odlično zaščito za glavo. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quickster ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka.


Bollé otroška smučarska čelada Quiz Visor
116,58 €

108,81 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Visokokakovostna otroška smučarska čelada20 prezračevalnimi odprtinami, zagotavlja visoko zaščito glave zaradi ABS in EPS
konstrukcije. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quiz Visor ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka. Prednost čelade je vgrajena odstranljiva podloga.


Bollé smučarska čelada B-Rent
93,26 €

81,60 €

Visokokakovostna smučarska čelada12 prezračevalnimi odprtinami zagotavlja visoko zaščito glave zaradi konstrukcije ABS. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé B-Rent ima nastavljivo velikost in sponko za smučarska očala.


Bollé smučarska čelada Millenium Matte Black Flash
163,23 €

151,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Prvorazredna smučarska čelada8 prezračevalnimi odprtinami. Hibridna konstrukcija, ki združuje tehnologijo In-Mould in Hardshell, zagotavlja visoko zaščito glave in hkrati ohranja nizko težo. Bollé Millenium Matte Black Flash ima odstranljiva pralna podloga in ušesne blazinice.


Bollé smučarska čelada B-Style
113,01 €

85,72 €

Moderna čelada za smučanje z visoko stopnjo varnosti. Bollé B-Style Matte Black White zahvaljujoč konstrukciji In-Mold dobro zaščiti glavo in pri tem še vedno ohranja nizko težo. Velikost čelade se lahko enostavno prilagodi – tehnologija Click to Fit. Udobje je zagotovljeno z odstranljivo blazinico, ki jo je mogoče oprati pri 30 ° C.