Allnature zeleni čas jasmina BIO, 50 g, 3 kosi
10,70 €

Zadnji kos!

Zeliščni čaj v BIO kakovosti z jasminovimi cvetovi je eden izmed najbolj priljubljenih cvetličnih čajev na Kitajskem. Allnature čaj z jasminom vsebuje antioksidante, ki pospešujejo presnovo in hkrati nudijo zaščito imunskega sistema.

Allnature pomirjujoč zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Popolni pomirjujoč zeliščni čaj, 50 g od podjetja Allnature, vam zagotavlja kakovosten in nemoten spanec. Kombinacija zelišč, osredotočenih na mirne noči, umiri um in sprošča vaše telo. Zaradi zelišč, katere poznajo že naše babice, lahko uživate v čudovitih sanjah celo noč.

Allnature Detox zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Kakovostni Detox zeliščni čaj 50 g, od podjetja Allnature, pomaga pri čiščenju vašega telesa. Kombinacija zelišč je namenjena pospeševanju izločanja, čiščenju jeter in zmanjšanju vnetja v telesu, vse to ne samo iz naših zelišč, ampak tudi iz drugih držav. Kompleksno in učinkovito razstrupljanje telesa, organov in njihovo prečiščevanje.

Allnature shujševalni zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Posebni shujševalni čaj 50 g, od podjetja Allnature, je bil zasnovan posebej za pomoč pri izgubi teže. Edinstvene kombinacije, ki spodbujajo presnovo, preprečujejo vnetje, napenjanje, medtem ko stimulirajo vaše telo. To je prava izbira za izgorevanje kalorij in korak bližje k želeni postavi.

Allnature zeleni čas Yerba Mate BIO, 50 g, 3 kosi
7,90 €

Zeleni čaj Yerba Mate vsebuje kofein in druge zdravilne sestavine, kot so antioksidante, minerale in vitamine A, B in C. Allnature Yerba Mate osveži telo in preprečuje telesno in duševno utrujenost. Spodbuja izločanje vode in pomaga pri zmanjševanju telesne teže.

Allnature zeliščni čaj ameriški slamnik, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Ameriški slamnik, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Ameriški slamnik je primeren za težave z imunostjo, izboljšuje delovanje dihalnega sistema in odpravlja težave sečil. Poleg tega ima antioksidativne lastnosti.

Allnature energijski zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Energijski zeliščni čaj 50 g od podjetja Allnature. Morate pridobiti novo energijo? Potem je ta zeliščni čaj prava izbira. Glavna sestavina je Yerba mate, ki ne le dobavlja energijo, ampak tudi vitamine, minerale in antioksidante.

Allnature navadna melisa, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Navadna melisa, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Navadna melisa je primerna pri problemih z nespečnostjo, pri težavah z dihanjem ali prebavo. Odlična je tudi za dvig motivacije in ** izboljšuje razpoloženje **.

Allnature navadna plahtica, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature navadna plahtica, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Navadna plahtica je primerna pri lajšanju bolečih menstruacij ali pri težavah s sklepi in mišicami. Vsebuje delež vitamina C.

Allnature malina, 50 g, 3 kosi
5,69 € 5,20 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Malina, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Malina je primerna pri težavah s prebavo, pri boleči menstruaciji ali pri težavah z zadrževanjem vode v organizmu.

Allnature rdeči čaj Rooibos BIO, 50 g, 3 kosi
7,90 €

Čaj Rooibos v BIO kakovosti vsebuje antioksidante, ki ščitijo telo pred prostimi radikali in podpirajo imunski sistem. Allnature Rooibos ima sladek okus, ki spominja na orehe. Lahko se pije z mlekom in sladkorjem ali pa brez dodatkov.

Allnature Relax zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Zaslužena nagrada po napornem dnevu? Relax zeliščni čaj, 50 g od podjetja Allnature, vam bo pomagala pri sproščanju in sprostitvi. Kombinacije zelišč, kot sta sivka in melisa, so idealna pomoč za vaš notranji mir in sprostitev. Žajbelj in koromač pomirita prebavni trak.

Allnature zeliščni čaj za koncentracijo, 50 g
4 € 3,70 €

Kakovostni zeliščni čaj za koncentracijo, 50 g od podjetja Allnature, je idealen pripomoček za stresno obdobje v času učenja ali dela. Kombinacija zelišč, ki jih poznajo že naše babice, bo spodbudila in prijetno prilagodila pozornost.