Allnature zeleni čas jasmina BIO, 50 g, 3 kosi
10,70 €

Zadnji kos!

Zeliščni čaj v BIO kakovosti z jasminovimi cvetovi je eden izmed najbolj priljubljenih cvetličnih čajev na Kitajskem. Allnature čaj z jasminom vsebuje antioksidante, ki pospešujejo presnovo in hkrati nudijo zaščito imunskega sistema.

Allnature cvet kamilice, 35 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature cvet kamilice, 35 g v pakiranju s tremi vrečkami je darilo, s katerim boste poskrbeli za zdravje svojih bližnjih. Kamilica je primerna pri problemih z imunskim sistemom, dihanjem in prebavo. Poleg tega njen značilen vonj sprosti vaš um po napornem dnevu.

Allnature lipov cvet, 30 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Lipov cvet, 30 g v pakiranju po 3 kose je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Lipov cvet je primeren pri problemih s spanjem, zvišuje odpornost, primeren je tudi pri zadrževanju vode v telesu. Ima sprostitveni učinek in je tako idealen za večerno sprostitev po delovnem dnevu.

Allnature zeliščni čaj ameriški slamnik, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Ameriški slamnik, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Ameriški slamnik je primeren za težave z imunostjo, izboljšuje delovanje dihalnega sistema in odpravlja težave sečil. Poleg tega ima antioksidativne lastnosti.

Allnature čaj mlečni osat, 100 g, 3 kosi
5,69 € 5,20 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Mlečni osat, 100 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Mlečni osat ima blagodejen vpliv na funkcijo jeter, vaše prebave in imunskega sistema. Njegove lastnosti koristijo tudi delovanju srca. Poleg tega je antioksidant.

Allnature navadna melisa, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Navadna melisa, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Navadna melisa je primerna pri problemih z nespečnostjo, pri težavah z dihanjem ali prebavo. Odlična je tudi za dvig motivacije in ** izboljšuje razpoloženje **.

Allnature zeleni čas Yerba Mate BIO, 50 g, 3 kosi
7,80 €

Zeleni čaj Yerba Mate vsebuje kofein in druge zdravilne sestavine, kot so antioksidante, minerale in vitamine A, B in C. Allnature Yerba Mate osveži telo in preprečuje telesno in duševno utrujenost. Spodbuja izločanje vode in pomaga pri zmanjševanju telesne teže.

Allnature malina, 50 g, 3 kosi
5,69 € 5,20 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Malina, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Malina je primerna pri težavah s prebavo, pri boleči menstruaciji ali pri težavah z zadrževanjem vode v organizmu.

Allnature navadna plahtica, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature navadna plahtica, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Navadna plahtica je primerna pri lajšanju bolečih menstruacij ali pri težavah s sklepi in mišicami. Vsebuje delež vitamina C.

Allnature zeliščni čaj navadne zobačice, 40 g, 3 kosi
5,68 € 5,20 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature čaj, 40 g v pakiranju s tremi vrečkami je darilo, s katerim boste poskrbeli za zdravje svojih bližnjih. Navadna zobačica je primerna pri težavah z mehurjemali pri hormonskem neravnovesju in prispeva k zdravemu delovanju spolovil. Poleg tega zdravi ustno votlino in izboljša videz vaše kože.

Allnature rdeči čaj Rooibos BIO, 50 g, 3 kosi
7,90 €

Čaj Rooibos v BIO kakovosti vsebuje antioksidante, ki ščitijo telo pred prostimi radikali in podpirajo imunski sistem. Allnature Rooibos ima sladek okus, ki spominja na orehe. Lahko se pije z mlekom in sladkorjem ali pa brez dodatkov.

Allnature komarčkov plod, 80 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Komarčkov plod 80 g v pakiranju po tri kose je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Komarček je primeren pri problemih s prebavo, podpira dojenje in ima razstrupljevalni učinek. Poleg tega ima pozitivne učinke na vaš ** imunski sistem **.