David Rio Chai White Shark čaj, 398 g
10,02 € 9,30 €

Zadnji kos!

David Rio Chai beli čaj White Shark, obogaten z izbranimi eksotičnimi začimbami in ščepcem kajenskega popra. Pakiranje: 398 g.

Allnature pomirjujoč zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,60 €

Popolni pomirjujoč zeliščni čaj, 50 g od podjetja Allnature, vam zagotavlja kakovosten in nemoten spanec. Kombinacija zelišč, osredotočenih na mirne noči, umiri um in sprošča vaše telo. Zaradi zelišč, katere poznajo že naše babice, lahko uživate v čudovitih sanjah celo noč.

Allnature shujševalni zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,60 €

Posebni shujševalni čaj 50 g, od podjetja Allnature, je bil zasnovan posebej za pomoč pri izgubi teže. Edinstvene kombinacije, ki spodbujajo presnovo, preprečujejo vnetje, napenjanje, medtem ko stimulirajo vaše telo. To je prava izbira za izgorevanje kalorij in korak bližje k želeni postavi.

Allnature energijski zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,60 €

Energijski zeliščni čaj 50 g od podjetja Allnature. Morate pridobiti novo energijo? Potem je ta zeliščni čaj prava izbira. Glavna sestavina je Yerba mate, ki ne le dobavlja energijo, ampak tudi vitamine, minerale in antioksidante.

Allnature Detox zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Kakovostni Detox zeliščni čaj 50 g, od podjetja Allnature, pomaga pri čiščenju vašega telesa. Kombinacija zelišč je namenjena pospeševanju izločanja, čiščenju jeter in zmanjšanju vnetja v telesu, vse to ne samo iz naših zelišč, ampak tudi iz drugih držav. Kompleksno in učinkovito razstrupljanje telesa, organov in njihovo prečiščevanje.

Allnature Relax zeliščni čaj, 50 g
4 € 3,70 €

Zaslužena nagrada po napornem dnevu? Relax zeliščni čaj, 50 g od podjetja Allnature, vam bo pomagala pri sproščanju in sprostitvi. Kombinacije zelišč, kot sta sivka in melisa, so idealna pomoč za vaš notranji mir in sprostitev. Žajbelj in koromač pomirita prebavni trak.

Allnature zeliščni čaj za koncentracijo, 50 g
4 € 3,70 €

Kakovostni zeliščni čaj za koncentracijo, 50 g od podjetja Allnature, je idealen pripomoček za stresno obdobje v času učenja ali dela. Kombinacija zelišč, ki jih poznajo že naše babice, bo spodbudila in prijetno prilagodila pozornost.