Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips S9711/31 SensoTouch 9000 moški brivnik

Philips S9711/31 SensoTouch 9000 moški brivnik

Številka: 687994
Philipsov moški brivnik S9711/31 je opremljen s tehnologijo zaznavanja linije obraza, ki zagotavlja popolne rezultate na vsakem koraku. Zahvaljujoč AquaTec tesnilu je primeren tako za suho, kot tudi mokro britje. Opremljen je s samodejnim čistilnim sistemom, ki brivnik dan za dnem pripravi na ponovno uporabo in digitalnim uporabniškim vmesnikom, ki prikazuje pomembne informacije. Celoten opis
334,69 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 687994

Predstavitev

ZPS test

Philips moški brivnik S9711/31, iz serije 9000, je zasnovan za doseganje vrhunskih rezultatov britja. Pohvali se z edinstveno tehnologijo zaznavanja obraznih linij, ki omogoča, da brivnik zajame vsako potezo vašega obraza, za popolnih osebno prilagoditev, pa ponuja 3 nastavitve britja.

Opremljen je z digitalnim intuitivnim zaslonom, ki prikazuje pomembne informacije o stanju aparata. Za optimalno delovanje brivnika bodo poskrbeli 3-številčni indikator napolnjenosti baterije, indikator čiščenja, indikator iztrošenosti baterije, indikator zamenjave glave in indikator potovalnega zaklepa.
Za doseganje vrhunskih rezultatov z manj napora ima tri prenovljene in popolnoma prilagodljive 8-smerne glave, ki zagotavljajo največjo prilagodljivost obraznim linijam. Zaradi njihovega neodvisnega gibanja lahko zajamejo do 20% več dlak in na ta način poskrbijo za popolno gladkost.
Edinstvena patentirana oblika natančnih V-track rezil dlako postavi v najbolj optimalen položaj za britje, tudi če so dlake poležane ali različnih dolžin. Reže 30% bližje koži, hkrati pa je ne draži.
Za udobno in popolnoma natančno britje bo poskrbel Super Lift&Cut sistem dvojnih rezil. Ta nežno privzdigne dlake in rezilom omogoča popoln dostop ter britje pod nivojem kože.
Izbirate lahko med 3 načini delovanja, ki vam omogočajo popolno nastavitev britja, po vaši meri. Občutljivi način je namenjen občutljivi koži in zagotavlja nežno, vendar hkrati temeljito britje. Normalen način je primeren za vse tipe kože in je namenjen za vsakodnevno britje. Hitri način pa vam zagotavlja še hitrejše brijte in vam prihrani dragocen čas.
Priložen pritrdilni oblikovalnik brade, ponuja 5 nastavitev dolžine (od 0,5 mm do 5 mm). Njegove zaobljene konice in prilagodljiv glavnik preprečujejo draženje kože.
Zahvaljujoč AquaTec tesnilu, boste lahko izbirali med suhim ali mokrim britjem. Pri mokrem britju lahko za dodatno udobje uporabite tudi brivski gel ali peno. Oba načina vam zagotavljata udobno britje in doseganje popolnoma gladke kože.
Ponaša se s SmartClean PRO sistemom samodejnega čiščenja, ki po pritisku na gumb očisti, namaže, posuši in napolni aparat ter ga tako pripravi na ponovno uporabo.

Zasnovan je za brezžično uporabo, ki zagotavlja višjo varnost v vlažnem okolju. Vgrajena litij-ionska baterija brivnika S9711/31, se ponaša z naprednim sistemom polnjenja, ki ponuja dve možnosti. Prva vam po 1 uri polnjenja zagotavlja 50 min uporabe, druga možnost pa je izbira hitrega polnjenja za eno britje.

Nadomestno glavo je priporočljivo zamenjati vsaki 2 leti z nadomestno glavo SH90.

Priloženo:

  • SmartClean PRO čistilni sistem
  • Oblikovalnik brade SmartClick
  • Potovalna torbica

Tehnične podrobnosti:

  • Samodejna napetost: 100–240 V
  • Moč v stanju pripravljenosti: 0,1 W
  • Največja poraba energije: 9 W
  • Baterija: litij-ionska
  • Čas delovanja: 50 minut/17 britij
  • Polnjenje: hitro polnjenje / 1 h polnjenja
  • Barva: črno/siva

Garancija: 2 leti