DUE ESSE Božiček, stekleni božični okraski, 3 kosi
4,14 €

Zadnji kos!

Set božičnih okraskov v obliki Božička, okrašenega z bleščečim posipom znamke Due Esse, v vaš dom prinašajo pravo božično vzdušje. Komplet vsebuje 3 kose steklenih okraskov, ki se med seboj dopolnjujejo. Vsi okraski imajo zanko za obešanje

DUE ESSE komplet belih ptic s sponko, 12 cm, 2 kosa
4 €

Eleganten komplet dveh belih ptic s sponko, 12 cm iz znamke Due Esse, pričara pravo božično vzdušje. Ptice so okrašene s perjem in vsaka ima praktičen sponko za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE komplet božičnih storžev, beli, 11 cm, 10 kosov
17 €

Čudovit naraven komplet z 10 božičnimi storži bele barve znamke Due Esse bo ustvaril pravo božično vzdušje. Storži nežno pobeljeni, da izgledajo kot zasneženi. Visijo na praktičnem traku z božičnim motivom, ki služi tudi kot zanka za obešanje. Pričarajte si božič.

DUE ESSE komplet božičnih okraskov, borov stožec, 13 cm
16 € 15,10 €

Set šestih kosov okraski za božično drevo v obliki stožcev iz znamke Due Esse. Dve barvni različici zagotavljata več pestrosti – okraski bodo lepo izstopali na katerem koli božičnem drevesu ali adventnem vencu. Višina enega okraska je 13 cm, njegov premer pa je 8 cm.

DUE ESSE božični avto z drevesom, srebrn, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in v srebrni barvi iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE komplet božične bunkice, modra, Ø 8 cm, 12 kosov
34,50 € 30,48 €

Set dvanajstih kosov okraskov za božično drevo s preprostim bleščečim dekorjem podjetja Due Esse. Dve barvni različici in različni vzorci bodo omogočali večjo raznolikost božičnih okraskov – okraski bodo lepo izstopali na katerem koli božičnem drevesu ali adventnem vencu. Premer ene bunkice je 8 cm.

DUE ESSE božični avto z drevesom, zelen, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in v zeleni barvi iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični leseni okraski, mix, 12 kosov
13 €

Čudovita mešanica božičnih lesenih okraskov, 12 kosov iz znamke Due Esse, pričara pravo pravo božično vzdušje. Okraski so narejeni iz lesa in vsak ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE komplet božičnih okraskov Konj, 7 cm rdeča/bela, 16 kosi
16 €

Čudovit komplet 16 božičnih okraskov v obliki krastače, višine 7 cm v rdeče-beli izvedbi iz znamke Due Esse pričara pravo božično vzdušje. Rogljički so narejeni iz plastike s praktičnim očescem za obešanje. Ta retro ornament se lahko uporablja ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični avto z drevesom, moder, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in modre barve iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

EverGreen medvedek, poslikan, 4 kosi, 8 cm
4,60 € 2,56 €

Komplet 4 kosov božičnih okraskov v obliki medvedkov. Evergreen Teddy Bear x 4, pobarvan, 8 cm, je izdelan iz umetne mase in je skoraj nezlomljiv. Natančno nastavite svoje božične okraske do popolnosti.

DUE ESSE božična okrasna lokomotiva, 16 cm
12,70 € 11,65 €

Božična okraski z lokomotivo iz znamke Due Esse bo med božičnimi prazniki postavila pravo vzdušje. Eleganten okras bo očaral ne le otroke, ampak tudi odrasle. Lahko ga obesimo na drevo ali uporabimo kot okras kjerkoli v vašem domu. Dimenzije: 10,5 cm × 16 cm × 5 cm

DUE ESSE komplet božičnih lesenih okraskov, 6,5 cm, 8 kosov
12,70 € 10,59 €

Set lesenih božičnih okraskov z zanko za enostavno obešanje. Set Esse iz 8 božičnih lesenih okraskov 6,5 cm vsebuje obliko snežaka, severnega jelena, angela in drevesa z naslikano površino. Lahko jih prosto kombinirate z drugimi okraski, da ustvarite popolno božično vzdušje.