DUE ESSE Božiček, stekleni božični okraski, 3 kosi
4,14 €

Zadnji kos!

Set božičnih okraskov v obliki Božička, okrašenega z bleščečim posipom znamke Due Esse, v vaš dom prinašajo pravo božično vzdušje. Komplet vsebuje 3 kose steklenih okraskov, ki se med seboj dopolnjujejo. Vsi okraski imajo zanko za obešanje

DUE ESSE komplet božične bunkice, modra, Ø 8 cm, 12 kosov
34,50 € 30,48 €

Set dvanajstih kosov okraskov za božično drevo s preprostim bleščečim dekorjem podjetja Due Esse. Dve barvni različici in različni vzorci bodo omogočali večjo raznolikost božičnih okraskov – okraski bodo lepo izstopali na katerem koli božičnem drevesu ali adventnem vencu. Premer ene bunkice je 8 cm.

DUE ESSE lesen škorenj s srcem, božični okrasek, bel, 2 kosa
3,80 € 3,25 €

Božični okrasek lesen škorenj s srcem v beli barvi znamke Due Esse ustvari pravo božično vzdušje med prazniki. Lahko jih obesite na drevesce ali jih uporabite kot okras kjerkoli v vašem domu Varen material iz lesa boste cenili predvsem v bližini otrok ali domačih ljubljenčkov.

DUE ESSE božična okrasna lokomotiva, 16 cm
12,70 € 11,65 €

Božična okraski z lokomotivo iz znamke Due Esse bo med božičnimi prazniki postavila pravo vzdušje. Eleganten okras bo očaral ne le otroke, ampak tudi odrasle. Lahko ga obesimo na drevo ali uporabimo kot okras kjerkoli v vašem domu. Dimenzije: 10,5 cm × 16 cm × 5 cm

DUE ESSE božični avto z drevesom, moder, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in modre barve iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični avto z drevesom, roza, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in roza barve iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični avto z drevesom, srebrn, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in v srebrni barvi iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični avto z drevesom, zelen, 8 cm
7 €

Netradicionalni božični okrasek z višino 8 cm in v zeleni barvi iz znamke Due Esse, ne bodo navdušili samo vaših veselih otrok, ampak prav vse. Okras je izdelan iz plastike in ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični leseni okraski, mix, 12 kosov
13 €

Čudovita mešanica božičnih lesenih okraskov, 12 kosov iz znamke Due Esse, pričara pravo pravo božično vzdušje. Okraski so narejeni iz lesa in vsak ima praktično ušesce za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE božični okrasek Božiček na motorju, 15 cm
11,50 € 10,98 €

Božični okrasek Božiček na motorju iz znamke Due Esse bo med božičnimi prazniki postavila pravo vzdušje. Eleganten okras bo očaral ne le otroke, ampak tudi odrasle. Lahko ga obesimo na drevo ali uporabimo kot okras kjerkoli v vašem domu. Dimenzije: 15 cm × 12,5 cm × 6,5 cm

DUE ESSE božično drevo, okrasek, belo, 2 kosa
4,60 € 3,66 €

Božični okraski iz blaga v obliki smreke ustvarijo pravo božično vzdušje med prazniki. Lahko jih obesite na drevesce ali jih uporabite kot okras kjerkoli v vašem domu. Varen material iz tekstila boste cenili predvsem v bližini otrok ali domačih ljubljenčkov. Paket vsebuje 2 kosa.

DUE ESSE božično drevo, okrasek, rdeč, 2 kosa
4,60 € 3,66 €

Božični okraski iz blaga v obliki smreke ustvarijo pravo božično vzdušje med prazniki. Lahko jih obesite na drevesce ali jih uporabite kot okras kjerkoli v vašem domu. Varen material iz tekstila boste cenili predvsem v bližini otrok ali domačih ljubljenčkov. Paket vsebuje 2 kosa.

DUE ESSE komplet belih ptic s sponko, 12 cm, 2 kosa
4 €

Eleganten komplet dveh belih ptic s sponko, 12 cm iz znamke Due Esse, pričara pravo božično vzdušje. Ptice so okrašene s perjem in vsaka ima praktičen sponko za obešanje. Uporablja se lahko ne samo za drevo, ampak tudi za vaše druge ustvarjalne ideje.

DUE ESSE komplet božičnih lesenih okraskov, 6,5 cm, 8 kosov
12,70 € 10,59 €

Set lesenih božičnih okraskov z zanko za enostavno obešanje. Set Esse iz 8 božičnih lesenih okraskov 6,5 cm vsebuje obliko snežaka, severnega jelena, angela in drevesa z naslikano površino. Lahko jih prosto kombinirate z drugimi okraski, da ustvarite popolno božično vzdušje.

DUE ESSE komplet božičnih okraskov, angel, 6x rdeč, 6x bel
9,50 € 8,59 €

Božični okraski v obliki angela ustvarijo pravo božično vzdušje med prazniki. Lahko jih obesite na drevesce ali jih uporabite kot okras kjerkoli v vašem domu. Varen material iz lesa boste cenili predvsem v bližini otrok ali domačih ljubljenčkov. Pakiranje vsebuje 12 kosov zvezd rdeče in bele barve.

DUE ESSE komplet božičnih okraskov, borov stožec, 13 cm
16 € 15,10 €

Set šestih kosov okraski za božično drevo v obliki stožcev iz znamke Due Esse. Dve barvni različici zagotavljata več pestrosti – okraski bodo lepo izstopali na katerem koli božičnem drevesu ali adventnem vencu. Višina enega okraska je 13 cm, njegov premer pa je 8 cm.