Emos 80 LED veriga - 8 m, topla bela, časovnik
9,60 €

Zadnji kos!

Drevo okrasite doma in zunaj na vrtu z verigo Emos80 LED žarnicami. Veriga se napaja direktno iz električnega omrežja in je opremljena s časovnikom za priročno osvetlitev v izbranem časovnem intervalu.

Emos Veriga s časovnikom 80 LED 8+5 m, jantar
10,50 €

Ne ukvarjajte se s tem, če ste vsak večer prižgali božične lučke ampak si priskrbite Emos verigo lučk s časovnikom. Veriga lučk je dolga 8 metrov in jo lahko varno uporabljate na prostem.

Emos svetlobna veriga s časovnikom, 80 LED, 8 + 5 m, dnevno bela
10,50 €

Ni vam treba vsak večer razmišljati o tem, ali ste prižgali lučke na božični dekoraciji ali ne, kar vam omogoča ta svetlobna veriga s časovnikom. Veriga Emos se polni iz vtičnice, je dolga 8 m in jo lahko varno uporabljate tudi zunaj.

Emos Veriga s časovnikom 80 LED 8+5 m multicolor
10,70 €

Ne ukvarjajte se s tem, če ste vsak večer prižgali božične lučke ampak si priskrbite Emos verigo lučk s časovnikom. Veriga EMOS je dolga 8 metrov in jo lahko varno uporabljate na prostem.

Emos večnamenska veriga Multi, 80 LED, 8 m, večbarvna
12,60 €

Blagovna znamka je specializirana za razsvetljavo, zato ste lahko prepričani, da je ta dekorativna veriga dobro izdelana. Veriga z večnamenskim načinom osvetlitve ima osemdeset led diodami v zasnovi bunkic.