DUE ESSE božična doza za bonbone vojak Hrestač
12 € 9,67 €

Lepa božična doza za sladkarije s Hrestačem in zasnovo v belo-rdeči izvedbi iz znamke Due Esse pričara pravo božično vzdušje. Zasnova je izdelana iz keramike in se lahko uporablja ne le za sladkarije. Lahko ga uporabite tudi kot lepo božično dekoracijo doma. Pričarajte božič v vašem domu.

DUE ESSE Božični svečnik Ø 14 cm - zvonček z vejico, rdeč
15,40 € 13,70 €

Božični svečnik, znamke Due Esse, je čarobna dekoracija za vašo mizo, ki bo podpirala pravo praznično vzdušje. Svečnik v obliki zvonca in je okrašen z zeleno vejico, okrasnimi kroglicami in stožcem. Vsi bodo cenili netradicionalno obliko svečnika na božični večerji.

DUE ESSE Božični svečnik Ø 14 cm - zvonček z vejico, srebrn
15,40 € 13,70 €

Božični svečnik, znamke Due Esse, je čarobna dekoracija za vašo mizo, ki bo podpirala pravo praznično vzdušje. Srebrni svečnik v obliki zvonca je okrašen z zeleno vejico, okrasnimi kroglicami in stožcem. Vsi bodo cenili netradicionalno obliko svečnika na božični večerji.

DUE ESSE Srce božični svečnik, lesen, 10 cm
3,80 € 3,18 €

Due Esse Srce božični svečnik za čajno svečko, lesen, 10 cm je preprost božični okrasek, ki se bo podal v vsak prostor. Kakovostna izdelava svečnika zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Dimenzije svečnika so 10 × 10 × 2,5 cm.

DUE ESSE Zvezda božični svečnik, lesen, 10 cm
3,80 € 3,18 €

Due Esse Zvezda božični svečnik za čajno svečko, lesen, 10 cm je preprost božični okrasek, ki se bo podal v vsak prostor. Kakovostna izdelava svečnika zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Dimenzije svečnika so 10 × 10 × 2,5 cm.

DUE ESSE Božična kovinska luč za svečke, 61 cm
34,60 € 29,74 €

Božična kovinska luč za svečo Due Esse vam bo pomagala ustvariti pravo praznično vzdušje in se bo popolnoma prilegala vsaki notranjosti, vrtu ali terasi. Luč je izdelana iz trdnega materiala in je visoka 61 cm.

DUE ESSE Smrekica božični svečnik, lesen, 10 cm
3,80 € 3,18 €

Due Esse Smrekica božični svečnik, lesen, 10 cm je preprost božični okrasek, ki se bo podal v vsak prostor. Kakovostna izdelava svečnika zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Dimenzije svečnika so 10 × 10 × 2,5 cm.