LocoShark Božični okraski za jelko

LocoShark Božični okraski za jelko

Številka: 100042608447
Partnerska prodaja Odprodaja Novo
Šest čarobnih rdečih božičnih okraskov za jelko v prelepi božični embalaži in z okusno vsebino – napolnjeni so s slovenskim ginom Mister Gin, ki je prejel zlato medaljo za kakovost! Darilo, ki ga obožujejo ljubitelji gina, humorja in božiča, saj ima ta fantastična ideja … Celoten opis
39,99 €
29,99 €
-25%
Brezplačna dostava
Partner: DTM Natura

Partnerska zaloga 5+ artikli

21.4. - 22.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042608447

Predstavitev

Božični okraski za jelko

Šest čarobnih rdečih božičnih okraskov za jelko v prelepi božični embalaži in z okusno vsebino – napolnjeni so s slovenskim ginom Mister Gin, ki je prejel zlato medaljo za kakovost! Darilo, ki ga obožujejo ljubitelji gina, humorja in božiča, saj ima ta fantastična ideja za darilo dva načina uporabe – božični okraski za jelko in pijačo za pomiritev živcev. Kaj boste storili najprej?

Še en namig – ne pozabite, da se te popularne kroglice v zadnjih letih po celem svetu razprodajo zelo hitro, saj so količine omejene! Zagotovite si jih torej čimprej!

Vsaka kroglica je ročno napolnjena z 50 ml slovenskim ginom Mister gin ter zaprta z zlatim pokrovčkom, ki preprečuje kakršnokoli prezgodnje polivanje. Za obešanje na božično jelko pa služi šest brandiranih rdečih trakov. Ti božični okraski za jelko so plastični, kar dodatno preprečuje morebitne nezgode.

Prosimo vas, da pijete in okrasite razumno – izogibajte se bližini ognja, živali in otrok. Ne pijte, ko vozite in ne vozite, ko pijete, zato je najbolje, če sploh ne vozite. Spoštujte starejše in drugačne ter čim manj preklinjajte – razen, če vam spijejo vse kroglice pred božičem (saj bodo zaloge pošle in ne boste mogli dobiti drugih)! Nekateri nasveti so zakonsko predpisani, druge smo dodali za vas – brezplačno!

Izdelka ne podarjajte osebam mlajšim od 18 let. Prav tako jim ga ne prodajajte ali posojajte. Če ga mi ne smemo, ga tudi vi ne smete. Ne bi bilo fer.

Vsebuje 40% alkohol znamke Mister Gin, vsak okrasek pa vsebuje 50ml gina. Če ima Božiček abstinenčno krizo, se mu znajo tresti roke in dobite tudi malo več. 

Napolnjeno in proizvedeno v Sloveniji. V temni kleti. Božiček ni ekshibicionist, da bi to počel v parku. 

Aja, še to: “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!” Prav tako zdravju škoduje tudi prekomerno uživanje božičnih kolačkov. Zato pazite nase!

Trendovska pijača Mister Gin je žgana pijača, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih, ima harmoničen in uravnotežen okus. Proizvedena je iz izjemno kvalitetnega destilata v katerem je ujet pristen okus brinovih jagod. Nežna nota citrusov mu daje poln okus in svežino. Mister gin je prejemnik zlate medalje za kakovost!

Okraski so prilagojeni svoji vsebini, zato se ob morebitnem padcu ne bodo razbili. Božičkovi škratje v skladišču pa so poskrbeli, da so pokrovčki tesno zaviti in pijača ne bo kapljala ven in pokvarila doživetja.

Le pomislite – katera mama, fant, poslovni partner ali sodelavec ne bi bil navdušen nad tako inovativnim in zabavnim darilom?

Ti božični okraski za jelko so ne samo odlično darilo za Božič, pač pa tudi idealno poslovno darilo, saj so izdelani iz vrhunskih materialov in se uvrščajo med “premium izdelke”. Z njimi boste lahko s svojim poslovnim partnerjem nazdravili že kar na sestanku!

V zadnjih let smo o njih zasledili tudi številne medijske objave največjih slovenskih medijskih hiš, saj so uporabniki dobesedno nori nanje:

Playboy: “Zamislite si to ekstravagantno Božično zabavo v vaši hiši. Vaše božično drevo, okrašeno s čudovitimi rdečimi kroglicami, napolnjenimi z vrhunskim slovenskim ginom in barvnimi lučkami na vašem drevesu, ki bodo sijale skozi tekoče zlato v vaših kroglicah ter po sobi pošiljale zlate svetlobne žarke in iskrice.”

Cosmopolitan: “Tole je TOP božično darilo za vse punce, ki OBOŽUJEJO gin (tudi najbolj zahtevne)!”

Siol: “Najbolj zaželeno poslovno božično darilo v Sloveniji je končno tukaj … In je že skoraj razprodano.”

Slovenske novice: “Kombinacija okraskov, božičnega vzdušja in džina, ki se svetlika z božične jelke in si ga gostje kot aperitiv natočijo kar iz vašega drevesca – fantastično! Komaj čakamo december!”

Fashion.si: “Da bo dekoracija jelke letos še posebej zabavna, bodo poskrbeli praznični okraski. Napolnjenie so z domačim, slovenskim ginom “Mister Gin”, ki je v letu 2019 prejel zlato medaljo za kakovost. Verjemite, da jih bodo veseli tudi vaši najbližji, s katerimi boste krasili jelko, odštekane kroglice pa so lahko tudi odlično darilo!”

Božični okraski za jelko