Niceboy bluetooth zvočnik BOOGIE-29%
169,90 € 119,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Domači Bluetooth zvočnik v retro dizajnu z možnostjo predvajanja glasbe iz USB pogona in preko avdio kabla s priključkom 3,5 mm. Zvočnik Niceboy BOOGIE classic vam omogoča prilagoditev nizkih basov in visokih tonov glede na vaše želje. Poleg tega bo zvočnik v stanju pripravljenosti privarčeval z energijo, vsebuje tudi funkcijo samodejnega izklopa po 9 minutah nedelovanja.

MARSHALL Acton Multi-room zvočnik
349 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Marshall brezžični zvočnik Acton Multi-Room se ponaša s tehnologijama Bluetooth in Wi-Fi, izjemnim zvokom ter kompaktnim retro dizajnom.

HARMAN/KARDON Citation 100 Bluetooth zvočnik
299,99 € 284,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Harman Kardon zvočnik Citation 100 se ponaša s tehnologijama Bluetooth in Wi-Fi, modernim dizajnom, glasovnim upravljanjem in vgrajenim mikrofonom.

REMAX RB-X5 zunanji brezžični zvočnik
182,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zmogljiv prenosni brezžični zvočnik, ki je še posebej primeren za uporabo na prostem. Ponaša se s 50 W izhodne moči, zmogljivo baterijo in kristalno čistim zvokom z mogočnimi basi. Vgrajena ima dva vmesnika za mikrofon in dva za kitaro.

Manta prenosni zvočni sistem za karaoke SPK5017 ERIE-32%
199,90 € 135,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

MANTA SPK5017 ERIE BT akustični prenosni avdio sistem prinaša neverjetno zmogljivost in kristalno jasen ter čist zvok. Primeren je za uporabo tako na prostem, kot tudi v notranjih prostorih. Zvočniku je priloženo stojalo, brezžični mikrofon in daljinski upravljalnik.