SONOS One SL zvočnik
233,50 € 199 €

Zadnji kos!

Čudovit, minimalističen in izjemno inteligenten – prenosni omrežni zvočnik Sonos One SL, ki očara z brezčasnim oblikovanjem in podporo Apple AirPlay2 in več, kot 100 drugimi aplikacijami za storitve pretoka glasbe. Predvaja z jasnim zvokom zahvaljujoč visokokakovostnim visokotoncem in nizkotoncem, ter se ponaša z ojačevalniki razreda D.

SONOS PlayBAr zvočni sistem
599 €

Zadnji kos!

Brezžični zvočni sistem daje televizorju polno kino izkušnjo in omogoča brezžično predvajanje glasbe iz domačega omrežja. SONOS PLAYBAR lahko enostavno naročite z dvema kabloma, možnost razširitve na prostorski zvok z dodatnimi zvočniki SONOS, devetimi pretvorniki z lastnimi ojačevalniki, digitalnim optičnim vhodom, Wi-Fi, 2 × LAN, omrežno napajanje.

SONOS Boost ojačevalnik signala
119 €

Zadnji kos!

Brezžični signal Sonos Boost je bistveni element, ki vam omogoča brezžično povezovanje sistemov Sonos v brezžično omrežje SonosNet. Pokritost Wi-Fi signala na 360°, odpornost na motnje iz drugih brezžičnih omrežij, enostavna namestitev zahvaljujoč gumbu, možnost obešanja na steno, 2 × LAN.

SONOS One zvočnik

SONOS One zvočnik

Ocena: 4,6
229 €

Odlična cena

Brezžični Wi-Fi zvočnik z glasovnim nadzorom in nadzorom na dotik. Sonos One lahko priključite na druge zvočnike Sonos ali pa združite 2 × One v brezžični stereo komplet. S svojimi kompaktnimi dimenzijami se prilega katerikoli notranjosti, ki zveni dobesedno na ukaz.