Conceptronic disko zvočnik, črn
92,60 € 88,60 €

Zadnji kos!

Izjemno velik brezžični zvočnik z močnim zvokom in elegantno obliko je kot nalašč za dejavnosti, kot so kampiranje, zabave na plaži, pikniki in ostale aktivnosti na prostem.

Conceptronic bluetooth zvočnik WYNN 01B, črn
32,40 € 29,70 €

Brezžični zvočnik blagovne znamke Conceptronic je visoko zmogljiv zvočnik, ki se povezuje z vsemi telefoni, iPad-i, tabličnimi in prenosnimi računalniki, ki podpirajo povezavo preko Bluetooth.

Conceptronic bluetooth zvočnik za zabave
67,40 € 51,40 €

Conceptronic brezžični zvočnik za zabavo je bluetooth multimedijski zvočnik, ki nudi brezžično bluetooth povezavo. Odlična reprodukcija zvoka s frekvenčnim razponom 100–20000 hz pri 80 dB. Izhodna moč znaša 20W+5W in deluje na 1200 mAh kapacitetni bateriji.

Conceptronic brezžični Bluetooth zvočnik Dario
148,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Dario je brezžični zvočnik, ki se preko Bluetooth povezave povezuje z vsemi telefoni, iPadi, tabličnimi računalniki ali prenosniki. Je velik zvočnik z visoko močjo, vrhunskim nizkofrekvenčnim zvokom in izjemno frekvenco.

Conceptronic brezžični Bluetooth zvočnik Brone
53,53 € 38,40 €

Brone je brezžični zvočnik, ki se preko Bluetooth povezave povezuje z vsemi telefoni, iPadi, tabličnimi računalniki ali prenosniki. Ponaša se z elegantnim trakom, ki omogoča enostavno prenašanje ter večimi načini poslušanja glasbe.