Baby Elephant Ears pozicijske vzlačnice – CAMO

Baby Elephant Ears pozicijske vzlačnice – CAMO

Številka: 100042877005
Partnerska prodaja
Izvirne blazine Baby Elephant Ears imajo res obliko slonovih ušes in so neverjetne. Ne samo, da so čudovite, ampak zaradi svoje ergonomske oblike otrokovi glavi in hrbtu zagotavljajo naravno oporo. Celoten opis
25 €
Partner: LALALU

Partnerska zaloga 5+ artikli

13.5. - 14.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042877005

Predstavitev

Izvirne blazine Baby Elephant Ears imajo res obliko slonovih ušes in so neverjetne. Ne samo, da so čudovite, ampak zaradi svoje ergonomske oblike otrokovi glavi in hrbtu zagotavljajo naravno oporo. Njihov velik plus je, da so narejeni iz organsko pridelanih bambusovih in koruznih vlaken, zato so popolnoma varni. Najbolje so videti v kombinaciji z mehko odejo z enakim dizajnom.


OPIS

Vzglavnik Baby Elephant Ears je anatomsko oblikovan, da daje otrokovi glavi in hrbtenici naravno oporo. Izdelan je v ZDA iz organsko proizvedenih bambusovih in koruznih vlaken, zato je popolnoma varen in nestrupen izdelek. Ne samo, da je narejen iz visokokakovostnih materialov, temveč bo njegova domiselna oblika nasmehnila na obrazu vašega in vašega dojenčka.


LASTNOSTI

Vzglavnik je idealen kot opora za dojenčka, ki leži v postelji ali vozičku ali sedi v avtosedežu. Lahko pa se uporablja tako rekoč, kjer mora otrok počivati ali se nasloniti nazaj.


PREDNOSTI VZLAČNICE DOJENČKIH SLONOV


1. NARAVNA PODPORA GLAVI IN ZADNJEMU DOJENČKA

2. IZDELANO V ZDA IZ ORGANSKIH MATERIALOV

3. ENOTNA IZDELKA IN OBLIKA IZDELKA

4. VSAK DAN RAZLOG ZA NASMEH OD UHA DO UHA


O ZNAMKI

Ameriška družba Baby Elephant Ears proizvaja čudovite in uporabne otroške blazine v obliki slonovih ušes, ki so odlične tako za starše, kot tudi za prijatelje in sorodnike, ki iščejo popolno darilo za otroka. Ponosna ustanoviteljica podjetja Alicia Overby uporablja lokalne vire za proizvodnjo izdelkov Baby Elephant Ears in spodbuja poštene in poštene delovne prakse. Njene najpomembnejše stranke so lastni otroci – Lilly, Finn, Sylvi in Pearl.