Camelbak Podium+ Dirt Chill bidon, 0,62 l, črn

Znamka: Camelbak Naša številka: 1450977001

Novo

Camelbak Podium+ Dirt Chill bidon, 0,62 l, črn

CamelBak bidon Podium+ Dirt Chill je kakovosten termo bidon s prostornino 0,62 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona. Ima tudi poseben pokrovček, ki ustnik ščiti pred umazanijo. Celoten opis

18.04

18,99 €
18,04 €

Naša številka: 1450977001

Predstavitev

Opis artikla

CamelBak bidon Podium+ Dirt Chill, 0,62 l

Bidoni CamelBak so znani po svoji izjemni kakovosti. Ponašajo se s termo izolacijo, kljub temu pa so vseeno mehki in jih lahko pri pitju stiskate kot navadne bidone. Izdelani so 100 % brez BPA, BPS in BPF. Odlikuje jih poseben varnostni ventil Jet Valve™, ki preprečuje uhajanje tekočine iz bidona med športno aktivnostjo. V ventilu se nahaja membrana, ki se po uporabi samodejno zapre. Poleg tega imajo Dirt Chill bidoni poseben pokrovček, ki preprečuje, da bi umazanija prišla do ustnika, kar vam omogoča brezskrbno uporabo bidona tudi v bolj prašnih in umazanih okoljih.

Ta bidon je bil proizveden z namenom, da ustreza vsem standardnim nosilcem steklenic. Je v celoti razstavljiv, kar vam omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Odprtina za polnjenje je dovolj velika, da lahko v steklenici pripravljate različne napitke in jim dodajate led. Njegova površina spominja ne trdo peno. Močnejši pritiski in udarci lahko na površini pustijo trajne vdolbine. 

Glavne lastnosti

  • 100% brez BPA, BPS in BPF
  • Termično izoliran
  • Poseben ventil preprečuje neželeno uhajanje tekočine in pokrovček, ki ustnik ščiti pred umazanijo
  • Razstavljiv in enostaven za čiščenje
  • Ustreza standardnim nosilcem bidonov

Tehnične podrobnosti

Prostornina 0,62 l
Teža 110 g

Garancija: doživljenjska


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna
Prostornina 0.62 l
Termo da