Camelbak PEAKFitness Chill bidon, 0,75 l, bel

Camelbak PEAKFitness Chill bidon, 0,75 l, bel

Številka: 1450976003
CamelBak PEAKFitness Chill je kakovosten termo bidon s prostornino 0,75 litra. Oblikovan je posebej za uporabo v Fitnessu in pri podobnih dejavnostih. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona. Celoten opis
24,21 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1450976003

Predstavitev

CamelBak bidon PEAKFitness Chill, 0,75 l

Bidoni CamelBak so znani po svoji izjemni kakovosti. Ponašajo se s termo izolacijo, kljub temu pa so vseeno mehki in jih lahko pri pitju stiskate kot navadne bidone. Izdelani so 100 % brez BPA, BPS in BPF. Odlikuje jih poseben varnostni ventil Jet Valve™, ki preprečuje uhajanje tekočine iz bidona med športno aktivnostjo. V ventilu se nahaja membrana, ki se po uporabi samodejno zapre. Serija bidonov PEAKFitness je zasnovana posebej za Fitness in podobne dejavnosti. Odlikujeta jih optimalen oprijem in posebno držalo oziroma zanka, ki omogočata lažje prenašanje.

Je v celoti razstavljiv, kar vam omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Odprtina za polnjenje je dovolj velika, da lahko v steklenici pripravljate različne napitke in jim dodajate led. Njegova površina spominja ne trdo peno. Močnejši pritiski in udarci lahko na površini pustijo trajne vdolbine. 

Glavne lastnosti

  • 100% brez BPA, BPS in BPF
  • Termično izoliran
  • Poseben ventil preprečuje neželeno uhajanje tekočine
  • Razstavljiv in enostaven za čiščenje
  • Primeren za Fitness

Tehnične podrobnosti

Prostornina 0,75 l

Garancija: doživljenjska