Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml

Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml

Številka: 100019838498
Partnerska prodaja
Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate. Samo za profesionalno uporabo. . Celoten opis
5,70 €
Vključno z DDV
5,50 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

21.9. - 22.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019838498

Predstavitev

Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate.

Samo za profesionalno uporabo.

Prednosti:

  • Zahvaljujoč kremni konsistenci 3% kreme oksidanta RefectoCil, lahko priročno mešate z barvo RefectoCil za homogeno pasto, ki olajša nanos na trepalnice in obrvi.
  • Priročen razpršilec pomaga natančno sprostiti količino potrebne količine in poskrbi, da v steklenico ne pride umazanija.
Kako uporabljati:

Mešajte 2 cm neposredno pred obarvanjem barve trepalnic in obrvi in 10 kapljic tekočega oksidanta v kozmetični mističce . Nato sledite navodilom v prilogi barva trepalnic in obrvi .

Naš nasvet:

V naši ponudbi ponujamo tudi sorodne izdelke .

Nudimo tudi 3% oksidacijsko tekočino.

Pakiranje:

Vsebnost 100 ml – zadostuje za približno 200 aplikacij.

Opozorilo:

Izogibajte se stiku z očmi! Po stiku z očmi takoj sperite z vodo!

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.