Refectocil Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml (Odtenek 2.0 modročerná )

Refectocil Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml (Odtenek 2.0 modročerná )

Številka: 100019820644
Partnerska prodaja
Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo je potrebno 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo na primer vmešate v Refectocil z Refectocilom. Oksidant ni del barve za trepalnice. Celoten opis

6,80 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

28.9. - 29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019820644

Predstavitev

Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo je potrebno 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo na primer vmešate v Refectocil z Refectocilom. Oksidant ni del barve za trepalnice. Barva obrvi in obrvi zadostuje za 30 – 40 aplikacij.

Enostavna in zanesljiva aplikacija, hitro delovanje, odličen barvni rezultat, ki traja do 6 tednov!

Uporaba te barve ne more ustvariti svetlejšega odtenka, kot ga imate trenutno. Za beljenje ali beljenje uporabite Refectocil .

Kako uporabljati:

Priprava: trepalnice in obrvi morajo biti suhe in nemastne za optimalne barvne rezultate. Vzemite samo 2 RefectoCil podloga. Spodnji pokrov in spodnji del papirja za podlago premažite s smetano ali maščobo. Da se izognete kakršni koli barvi na koži, potisnite en kos papirja pod trepalnice. Nosite zaščitne rokavice, izdelek vsebuje fenilendiamine.

Priprava: 2 cm barve in 10 kapljic tekočega Refectocil v kozmetično posodo, da se pasta tik pred barvanjem Refectocil . Ko zaprete eno oko, nanesite barvo na palico za trepalnice, dokler ni popolnoma prekrita z barvo. Nato obrvi nanesite enak ali svetlejši odtenek na obrvi.

Čas osvetlitve: 5 – 10 minut, odvisno od potrebne intenzivnosti.

Čiščenje: odvečno barvo obrvi obrišite z vato iz vate. Če koža pride v stik z barvo, hitro in nežno odstranite madeže z odstranjevalcem barve (odstranjevalec ne sme nanesti na območje okoli oči in trepalnic). Trepalnice – Previdno odstranite podlogo za papir in obrišite vse odvečne barve s suhim bombažnim tamponom. Ostanke barve nato odstranite z vodo in bombažno volno. Ne odpirajte očesa, dokler ni čisto!

Naš nasvet:

Pred nanosom priporočamo uporabo raztopine za odstranjevanje maščob.

Poznate luksuzne ščetke iz serije Sefiros Accesories?

Opozorilo:

Oksidant ni del barve za trepalnice. Kupiti ga je treba posebej!

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.