shumee Barski stoli 2 kosa trden mangov les

shumee Barski stoli 2 kosa trden mangov les

Številka: 100043322286
Partnerska prodaja
Ta barski stol iz trdnega mangovega lesa se ponaša s preprostim, a stilskim dizajnom ter se bo odlično podal k dekorju v vašem domu. Ta barski stol je izdelan iz trdnega mangovega lesa, trdnega lesa z gostimi vzorci. Robusten mangov les je dovolj močan, da lahko prenaša težo ter se spopada z obrabo Celoten opis
267 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

2.8. - 4.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100043322286

Predstavitev

Ta barski stol iz trdnega mangovega lesa se ponaša s preprostim, a stilskim dizajnom ter se bo odlično podal k dekorju v vašem domu.

Ta barski stol je izdelan iz trdnega mangovega lesa, trdnega lesa z gostimi vzorci. Robusten mangov les je dovolj močan, da lahko prenaša težo ter se spopada z obrabo in uporabo. Posledično je ta barski stol precej stabilen, trpežen in privlačen. Poleg tega izjemna ročna izdelava zagotavlja, da je vsak korak v postopku izdelave izveden z veliko mero previdnosti, ne glede na to ali gre za brušenje ali lakiranje. Barski stolček je v celoti ročno izdelan, prefinjeni vzorci lesa pa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva značilen in malo drugačen od drugih. Železen okvir s prašnim premazom prispeva k trdnosti klubskega stola.

Paket vsebuje 2 barska stola.

  • Material: Trden mangov les in železo s prašnim premazom
  • Dimenzije: 38 × 38 × 76 cm (Š x G x V)
  • Finiš: Brušeno in lakirano
  • Paket vsebuje 2 barska stola