Abena BIO papirnate slamice, 25 cm, tanjše, natur, 250 kosov

Abena BIO papirnate slamice, 25 cm, tanjše, natur, 250 kosov

Številka: 1395982
Odlična cena
Abena BIO papirnate slamice so odlična zelena alternativa običajnim plastičnim slamicam. So biorazgradljive in se v pijači ne zmehčajo. Celoten opis
7,99 €
Vključno z DDV
6,29 €
-21%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1395982

Predstavitev

Abena BIO papirnate slamice

Abena BIO papirnate slamice v tanjši različici so odlična okolju prijazna alternativa za plastične slamice, saj so narejene iz papirja in se v pijači ne zmehčajo. Imajo FSC certifikat * in sledijo najvišjim standardom kakovosti, ki zadevajo varnost hrane, označevanje, sledljivost izdelkov, itd. So biorazgradljive in primerne za odlaganje v kompostnik. Še posebej so primerne za dogodke na prostem, kot so festivali, koncerti in pikniki, saj ti zahtevajo okolju prijazne rešitve.

* Certifikat FSC oziroma Forest Stewardship Council potrošnikom izdelkov narejenih iz lesa zagotavlja, da je bila v procesu izdelave upoštevana celotna nadzorna veriga, ki sega od gospodarjenja z gozdom do prodajalca. Potrošnikom zagotavlja, da zaradi njihovega nakupa ni bil posekan varovan gozd, da ni prišlo do goloseka, da so se spoštovale delavske pravice gozdarjev in da se je ohranilo naravno okolje v kar najširši obliki. Shema stremi k ohranitvi gozdov oziroma je zasnovana na odgovornem gospodarjenju z gozdom, ter na principu sledljivosti lesa iz certificiranih gozdov, od drevesa do končnega izdelka.

 Abena BIO papirnate slamice

Tehnične podrobnosti

Število slamic v pakiranju 250
Dolžina 25 cm
Premer 6 mm
Material papir
Barva natur (rjava/kraft)