Abena BIO papirnate slamice, 25 cm, črne, 100 kosov

Ocena: 4,7 3 ocen Znamka: Naša številka: 1395978

Abena BIO papirnate slamice, 25 cm, črne, 100 kosov

Abena BIO papirnate slamice so odlična zelena alternativa običajnim plastičnim slamicam. Narejene so iz papirja in so biorazgradljive. Celoten opis

3.99
4.7 3

4,99 € Vključno z DDV
3,99 €
-20%

Naša številka: 1395978

Predstavitev

Opis artikla

Abena BIO papirnate slamice

Abena BIO papirnate slamice so odlična okolju prijazna alternativa za plastične slamice, saj so narejene iz papirja in se v pijači ne zmehčajo. Imajo FSC certifikat * in sledijo najvišjim standardom kakovosti, ki zadevajo varnost hrane, označevanje, sledljivost izdelkov, itd. So biorazgradljive in primerne za odlaganje v kompostnik. Še posebej so primerne za dogodke na prostem, kot so festivali, koncerti in pikniki, saj ti zahtevajo okolju prijazne rešitve.

* Certifikat FSC oziroma Forest Stewardship Council potrošnikom izdelkov narejenih iz lesa zagotavlja, da je bila v procesu izdelave upoštevana celotna nadzorna veriga, ki sega od gospodarjenja z gozdom do prodajalca. Potrošnikom zagotavlja, da zaradi njihovega nakupa ni bil posekan varovan gozd, da ni prišlo do goloseka, da so se spoštovale delavske pravice gozdarjev in da se je ohranilo naravno okolje v kar najširši obliki. Shema stremi k ohranitvi gozdov oziroma je zasnovana na odgovornem gospodarjenju z gozdom, ter na principu sledljivosti lesa iz certificiranih gozdov, od drevesa do končnega izdelka.

 Abena BIO papirnate slamice

Tehnične podrobnosti

Število slamic v pakiranju 100
Dolžina 25 cm
Premer 8 mm
Material papir
Barva črna

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta barman pripomočka Dodatki
Barva črna