Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Unika punčka zvok set, 80 cm, šk. 25198

Unika punčka zvok set, 80 cm, šk. 25198

Številka: 1343789
Set 80 cm visoke punčke z zvokom dveh različnih stilov vsebuje še različne dodatke. Celoten opis
36,19 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1343789

Predstavitev

Punčka zvok set, 80 cm, šk. 25198

Set 80 cm visoke punčke dolgih las z zvokom vsebuje še različne dodatke kot so to glavniček, ogledalo in dve sponki z lasmi. Punčka, oblečena v hlače in majico ter obuta v škornje ima poleg že omenjenih dodatkov priloženo tudi oblekico. Izdelek deluje na baterije, ki so priložene.

Punčka zvok set, 80 cm, šk. 25198

Opozorilo:

  • Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Uporaba pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Držite izven dosega otrok izpod določene starosti uporabe. Artikel mora sestaviti odrasla oseba.
  • Baterijska opozorila: nikoli ne vstavljajte rabljenih in novih baterij hkrati; vedno odstranite izrabljene baterije; če artikel dlje časa ni v uporabi odstranite baterije; pri vstavljanju baterij pazite na smer polarnosti (+, -); nikoli ne polnite baterij, ki niso temu namenjene; vstavljajte samo baterije enakega tipa; pazite, da ne povzročite kratkega stika;baterije naj vstavlja, zamenjuje in polni odrasla oseba; baterije odvrzite v posebne zabojnike namenjene električnim, elektronskim napravam in baterijam. Embalažo najprej odstranite in jo (shranite podatke in opozorila) shranite za morebitno kasnejšo uporabo. Vsebina in barve se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži.