Playmobil Otroška igrača - Konjska vprega 6932

Playmobil Otroška igrača - Konjska vprega 6932

Številka: 9112002
Partnerska prodaja
Serija Playmobil, naslovljena na otroke, ki imajo radi živali. Zbirka med drugim vključuje bogato opremljeno kobilsko kmetijo s škatlami za konje, avto za prevoz živali, hlev za ponije, postajo za nego, kočijo in konjeniški turnir ter manjše sete, ki bogatijo celotno Celoten opis
25,25 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

16.11. - 21.11. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9112002

Predstavitev


Serija Playmobil, naslovljena na otroke, ki imajo radi živali. Zbirka med drugim vključuje bogato opremljeno kobilsko kmetijo s škatlami za konje, avto za prevoz živali, hlev za ponije, postajo za nego, kočijo in konjeniški turnir ter manjše sete, ki bogatijo celotno serijo.
Konjska kočija 6932. To je popoln dopolnjevanje zbirke figurice in stavb iz serije Playmobil Country.Vsebina kompleta:


  • vagon
  • 3 Številke playmobil
  • 1 konj
  • košara za piknik
  • 1 steklenica in 2 jabolki
  • netopirParametrov
Playmobil je bogata paleta setov, ki se v svoji temi nanaša na realnost okoliških otrok, pa tudi na zgodbe, znane iz pravljic in sveta fantazije. Playmobil serija omogoča otrokom, da ustvarijo svoje miniaturno „kraljestvo“, igrajo prizore in vstopajo v vloge posameznih likov. Zaradi teh značilnosti playmobilov lahko vplivajo na razvoj ustvarjalnosti, fantazije in občutljivosti pri otrocih, pa tudi spodbujajo k raziskovanju sveta. Različne teme: živalski vrt, klinika, kmetija, žrebec, počitnice, šola, gozd, Afrika, pirati – naredi, da vsak otrok najde nekaj zase. Najvišja kakovost izdelkov, napredna tehnologija in proizvodna linija izključno v Evropi, pa tudi lepe, žive barve so druge pomembne značilnosti playmobilnih igral, zaradi katerih so pridobili zaupanje staršev po vsem svetu, in zagotavljajo otrokom veliko ur fantastične zabave.