PartyDeco Baloni Baby blue

PartyDeco Baloni Baby blue

Številka: 100052049987
Partnerska prodaja
Baloni Baby blue – Vsebina:
10 ali 100 Baloni Baby blue.
Izberi količino.
Velikost balonov je 13 cm.
Lateks balone lahko polnite samo z zrakom. O izdelku: Baloni Baby blue naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Popestrite svoje…
Celoten opis
1,50 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.7. - 28.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100052049987

Predstavitev

Baloni Baby blue –

Vsebina:

  • 10 ali 100 Baloni Baby blue.
  • Izberi količino.
  • Velikost balonov je 13 cm.
  • Lateks balone lahko polnite samo z zrakom.

O izdelku:

Baloni Baby blue naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Popestrite svoje praznovanje z Baloni v svetlo modri barvi. Baloni so izredno kakovostni in premera 13 cm. Primerni so za najrazličnejše priložnosti- otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite – samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 royal modrih balonov ali 100 kom, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone polnite samo z zrakom, saj so baloni premajhni za možnost lebdenja. Za lažje polnjenje 13 cm oz. 5" balonov, vam priporočamo tlačilko, saj tako lažje in hitreje napolnete balone. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni Baby blue, 13 cm, svetlo modre barve.

  • Vsebina 10 ali 100 kom.
  • Napolnijo se do velikosti 13 cm.
  • Ponite samo z zrakom.
Opozorilo! Otroci pod 8 let starosti lahko pogoltnejo ali se zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom, zato naj se zagotovi nadzor odrasle osebe. Shranite nenapihnjene balone stran od otrok. Odstranite počene balone takoj, Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroča alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Lateks baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Shranite ta navodila za nadaljno uporabo.