Moja zabava Baloni Aquamarine Zeleni

Moja zabava Baloni Aquamarine Zeleni

Številka: 100052054320
Partnerska prodaja
Baloni Aquamarine Zeleni – Vsebina
10–100 x kakovostnih Aquamarine Zeleni.
Izberi količino.
Velikost balonov je 30 cm.
Lateks balone lahko polnite s helijem ali zrakom. O izdelku: Baloni pastel Aquamarine Zeleni vam popestrijo vaše praznovanje. Baloni so izredno kakovostni, pa…
Celoten opis
2,40 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.7. - 28.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100052054320

Predstavitev

Baloni Aquamarine Zeleni –

Vsebina

  • 10–100 x kakovostnih Aquamarine Zeleni.
  • Izberi količino.
  • Velikost balonov je 30 cm.
  • Lateks balone lahko polnite s helijem ali zrakom.

O izdelku:

Baloni pastel Aquamarine Zeleni vam popestrijo vaše praznovanje. Baloni so izredno kakovostni, pastelne barve in velikosti premera 30 cm. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite – samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 ali 100 pastel Aquamarine Zeleni baloni, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij in Hi float tekočina poskrbita, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še dva tedna po polnitvi. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavrzite in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni 30 cm, pastelne Aquamarine Zelene barve

  • Vsebina 10–100 kom.
  • Ponite z helijem ali zrakom.
  • Napolnijo se do velikosti 30 cm.
  • Primerni za vse zabave.
Opozorilo! Otroci pod 8 let starosti lahko pogoltnejo ali se zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom, zato naj se zagotovi nadzor odrasle osebe. Shranite nenapihnjene balone stran od otrok. Odstranite počene balone takoj, Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroča alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Lateks baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Shranite ta navodila za nadaljno uporabo.