Peg Perego Otroški Avtosedež - Primo Viaggio i-Size - Ebony

Peg Perego Otroški Avtosedež - Primo Viaggio i-Size - Ebony

Številka: 100073930220
Partnerska prodaja
Otroški Avtosedež Peg Perego – Primo Viaggio i-SizeNova generacija varnosti otroških avtosedežev, ki sledi novemu evropskemu standardu i-Size. Zakaj Primo Viaggio i-Size? Ker se ga v avtomobil namesti veliko bolj enostavno. In ker je potovanje z njim veliko bolj varno, saj otroku omo Celoten opis
374,50 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 3 artikli

25.1. - 26.1. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100073930220

Predstavitev

Otroški Avtosedež Peg Perego – Primo Viaggio i-Size


Nova generacija varnosti otroških avtosedežev, ki sledi novemu evropskemu standardu i-Size.
Zakaj Primo Viaggio i-Size?
Ker se ga v avtomobil namesti veliko bolj enostavno.
In ker je potovanje z njim veliko bolj varno, saj otroku omogoča vožnjo v nasprotni smeri potovanja vse od rojstvo do telesne višine 83 cm (15 mesecev).


Maksimalna zaščita v vseh trenutkih odraščanja


Prostoren sedež, izjemno udobje, maksimalna varnost in enostaven za uporabo. Primo Viaggio i-Size je skladen z novim varnostnim standardom ECE R129. Podstavek i-Size je priložen.


Samo najboljši materiali


Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.


Evropski standard - ECE R44/04 ali ECE R129


Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo. 


Visoka kakovost


Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.


Mere in teža44 × 66 × 67 cm (š, v, g)
4,5 kg