Kiwy Otroški Avtosedeži SLF123 Q-FIX - Carbon

Kiwy Otroški Avtosedeži SLF123 Q-FIX - Carbon

Številka: 100073925109
Partnerska prodaja
Otroški Avtosedeži Kiwy SLF123 Q-FIXOtroški avtosedež Kiwy Q-FIX SLF123 Isofix 9 36 kg – skupina 1 2 3 se ponaša z visokim nivojem varnosti in obilo udobja med vožnjo, primeren pa je za otroke od 9 mesecev do 12 let. Višinsko in širinsko nastavljivo naslonjalo za Celoten opis
201,16 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100073925109

Predstavitev

Otroški Avtosedeži Kiwy SLF123 Q-FIX


Otroški avtosedež Kiwy Q-FIX SLF123 Isofix 9 36 kg – skupina 1 2 3 se ponaša z visokim nivojem varnosti in obilo udobja med vožnjo, primeren pa je za otroke od 9 mesecev do 12 let. Višinsko in širinsko nastavljivo naslonjalo za hrbet ter fleksibilna opora za glavo omogoča, da otroški avtosedež spremlja rast otroka. S pomočjo modernega sistema Q-Fix je otroški avtosedež Kiwy SLF 123 Q-FIX možno enostavno in stabilno s pomočjo sistema ISOFIX pritrditi na karoserijo vozila.


Za varnost otroka smo pri podjetju Kiwy dodobra poskrbeli.  Poleg varnosti je enako dobro poskrbljeno vsekakor tudi za udobje in dobro počutje otroka. Otroškei avtosedež, ki raste z otrokom, kot npr. Kiwy Q-FIX SLF123 Isofix 9 36 kg – skupina 1 2 3 je posebno pomembna dolgoletna uporaba in pa seveda optimalno prilagajanje.


Ko bo vaš otrok star približno ¾ leta, lahko kupite otroški avtosedež SLF123 Q-Fix Isofix. Do otrokovega 12.leta ga bo otroški avtosedež zvesto spremljal na vse poteh, saj se slednji ponaša s fleksibilnimi možnostmi za prilagajanje. Naslonjalo za hrbet lahko višinsko prilagodite na osem različnih načinov, širinsko pa se prilagodi na vsak nov centimeter otrokove telesne višine in širine. Opora za glavo je prav tako višinsko in širinsko nastavljiva, s čimer vedno poskrbi za popolno držo in dobro počutje otroka v našem otroškem avtosedežu.

Od dojenčka do najstniških let – izjemno funkcionalna zaščita za stranska trčenja in 5-točkovni varnostni pas z varnostnim vodilom zanesljivo varujeta otroka v vsaki življenjski fazi, saj preprečujeta hude posledice prometne nesreče. S pomočjo modernega sistema Q-Fix lahko otroški avtosedež Kiwy Q-FIX SLF123 Isofix 9 36 kg – skupina 1 2 3 enostavno pripnete na karoserijo v vašem vozilu s pomočjo pritrdilnih točk sistema ISOFIX. Ko je otroški avtosedež enkrat pripet na karoserijo, se tudi v primeru prometne nesreče ne more bistveno premakniti po sedežu ali zdrseti.


Posebne lastnosti izdelka:

• Spremlja rast otroka od 9 mesecev do 12 let
• S pomočjo adapterja Q-Fix je možna enostavna montaža s sistemom ISOFIX
• Naslonjalo za hrbet je  8-stopenjsko višinsko nastavljivo
• Širinsko prilagajanje naslonjala za hrbet in sedeža
• Višinsko in širinsko nastavljiva opora za glavo
• Trpežne in pralne prevleke (primerne za alergike) 


Dodatne informacije