GB Otroški Avtosedež - Vaya 2 I-size 0-18 kg RWF - Lux Black

GB Otroški Avtosedež - Vaya 2 I-size 0-18 kg RWF - Lux Black

Številka: 9103295
Partnerska prodaja
Ponujeni izdelek je vreden naslednik slavnega modela gb Vaya. Novejša, osvežena različica vsekakor vzbuja naše zaupanje, je prav tako varna in udobna rešitev, ki zagotavlja potovanje v ugodnih pogojih, ki si jih zasluži vsak malček!gb Vaya 2 je avtosedež i-Size, ki ga lahko upo Celoten opis
733,74 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

25.7. - 28.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9103295

Predstavitev

Ponujeni izdelek je vreden naslednik slavnega modela gb Vaya. Novejša, osvežena različica vsekakor vzbuja naše zaupanje, je prav tako varna in udobna rešitev, ki zagotavlja potovanje v ugodnih pogojih, ki si jih zasluži vsak malček!

gb Vaya 2 je avtosedež i-Size, ki ga lahko uporabljajo otroci od rojstva do 105 cm visoki ali z največjo težo 18 kg.

Inovacija sedeža je oprijemljiva v vseh elementih in funkcijah, opazimo jo lahko tako v naprednih zaščitnih sistemih, integriranih mehanizmih za nastavitev kot tudi pri uporabi tehnologije, ki omogoča nemoteno vrtenje za 360 stopinj.

Zakaj se splača izbrati ta izdelek? Popolnoma je prilagojen zahtevam mobilnih staršev, ki cenijo svobodo gibanja v sodobnem svetu in se hkrati zavedajo nevarnosti, ki se skriva, in razočarajočih rezultatov statistik, povezanih z njo. 


karakteristike
i-Size – za kaj gre?

i-Size temelji na predpostavki, da mora starša pri izbiri avtomobilskega sedeža voditi otrokova višina. Zahvaljujoč temu lahko daljše otroke prevažamo na najvarnejši način, torej nazaj. Standard i-Size zahteva, da starši prevažajo svoje otroke do 15. meseca starosti. Varnostni sedeži, ki ustrezajo temu standardu, so bolj učinkoviti v primeru bočnih in čelnih trkov, ker imajo naprednejše zaščitne sisteme.


Nadzor smeri vožnje

gb skrbi za varnost vašega otroka in ve, da je vsako življenje enako dragoceno. Vaya 2 i-Size ima sistem za nadzor smeri, ki starše obvezuje, da otroke vozijo zadaj, dokler niso visoki 76 cm ali stari 16 mesecev.


ER-Tech

ER-Tech je tehnologija, ki se samodejno aktivira, ko sile, ki nastanejo ob čelnem trku, dosežejo lupino sedeža. Napetost te ogromne sile se zmanjša, tako da so občutljivi deli otrokovega telesa – na primer vrat ali glava – manj izpostavljeni njegovemu nevarnemu vplivu.


Stranska zaščita L.S.P.

Ko že govorimo o zaščitnih funkcijah sedeža, velja omeniti še eno izmed njih – sistem L.S.P., torej dodatno zaščito, katere prisotnost bomo cenili v primeru bočnega trka. Glavni namen tega sistema je zmanjšati energijo udarca. Da je L.S.P. če je delovalo pravilno, odprite krilo ob strani vrat.


Nastavitev naslona za glavo

Naslon za glavo avtosedeža gb Vaya 2 i-Size z 12-stopenjsko nastavitvijo višine zagotavlja, da sedež ustreza otrokovi višini in zagotavlja, da je glava malega potnika vedno v varnem območju.


Integrirani varnostni pasovi

Varnostni pasovi so bistvenega pomena – ne moremo si predstavljati nobenega potovanja, ne da bi jih pritrdili. Pasove je mogoče prilagoditi z enim potezom, zahvaljujoč temu pa jih lahko hitro in enostavno izdelamo na pravi višini za uporabnika. Mehke prevleke na pasovih bodo pozitivno vplivale na otrokovo udobje, zahvaljujoč temu bo zagotovo prenašal veliko potovanj.


360-stopinjsko vrtenje

Mehanizem vrtenja omogoča prosto vrtenje sedeža v 360 stopinjah, zaradi česar je v njem hitro in udobno namestiti otroka, predvsem pa hrbtenice ne izpostavlja dodatni obremenitvi.


Ležalni naslon

gb Vaya 2 i-Size vam omogoča, da otroka nastavite v udoben in varen položaj. 5 položajev, obrnjenih nazaj, in 3 položaji, obrnjeni naprej, dajejo staršem celo vrsto možnosti!


Magnetne sponke

Magnetne sponke v sedežu so zelo koristen patent, ki bo zagotovo všeč ljubiteljem tehnologije in ljubiteljem zanimivih pripomočkov. Zahvaljujoč sponkam je vstavljanje in odstranjevanje otroka s sedeža veliko lažje, saj nam nič ne preprečuje.


Montaža

Priključki Isofix v podstavku nam bodo bistveno pomagali pri sestavljanju sedeža. Značilen klik in sprememba barve na indikatorju kažeta, da je bil sedež pravilno pritrjen. Podnožje ima stabilizacijsko nogo, kar je še ena točka opore. Vaya 2 i-Size je mogoče namestiti naprej, šele ko je vaš otrok dosegel 76 cm višine.


<h2 class=„product-descr-header“ style="font-family: Raleway, sans-serif; margin: 0.83em 0px; padding: 15.1094px 0px; border: 0px none; outline: currentcolor none 0px; font-size: 1.5em; background: #909090 none repeat scroll 0% 0%; font-weight: bold; line-height: initial; color: #ffffff; text-transform: uppercase; display: grid; gap: 10px; grid-template-columns: 1fr; grid-template-rows: auto; width: 1512.12px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; text-indent: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: