GB Otroški Avtosedež - Cybex Uni-All 0-36kg RWF - London Grey

GB Otroški Avtosedež - Cybex Uni-All 0-36kg RWF - London Grey

Številka: 9104681
Partnerska prodaja
gb Uni-All je avtosedež, zasnovan za otroke s težo do 36 kg, ki ustreza varnostnim standardom in je bil ustvarjen za čim dlje udobje in varnost – ima mehanizme, ki omogočajo njegovo prosto nastavitev. Uni-All je nameščen na zglobih Isofix, jermenu Top Tether in avtomobilskem jermenu, kar zag Celoten opis
348,21 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

3.10. - 6.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9104681

Predstavitev

gb Uni-All je avtosedež, zasnovan za otroke s težo do 36 kg, ki ustreza varnostnim standardom in je bil ustvarjen za čim dlje udobje in varnost – ima mehanizme, ki omogočajo njegovo prosto nastavitev. Uni-All je nameščen na zglobih Isofix, jermenu Top Tether in avtomobilskem jermenu, kar zagotavlja največjo zaščito in stabilnost vožnje.


karakteristike
Vložek za najmlajše

Udoben vložek bo poskrbel za varen in udoben ležeč položaj. Tapetništvo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki imajo odlično zračnost in tako zagotavljajo izmenjavo zraka.


Varnostni pas

Uni-All je opremljen s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi, katerih višina je nastavljiva skupaj z naslonom za glavo. Poleg tega ima ponujeni model blokado, ki vas bo ob pravem trenutku obvestila o potrebi odpenjanja notranjih jermenov sedeža.


Stranska zaščita

L.S.P. je dodatna zaščitna plast, ki najprej prejme energijski napad zaradi bočnega trka – nato pa zagotovi, da se sile porazdelijo na lupino sedeža.


Trajna konstrukcija

Lupina sedeža je zasnovana tako, da v nesreči absorbira energijo. Skupaj s sistemom LSP gre za učinkovit varnostni sistem, ki lahko znatno zmanjša tveganje za poškodbe, ki so posledica cestne krize.


ER-Tech

Tehnologija za zmanjšanje porabe energije ščiti vašega otroka v primeru čelnega trka, ko je sedež nameščen naprej. Ta funkcija ščiti otrokov vrat pred silami trka, zaradi česar povečamo njegovo varnost za približno 20%.


Sprememba lokacije

Za spremembo položaja sedeža je dovolj en premik z roko. Izbirate lahko med 6 razpoložljivimi položaji razporeditve sedežev, tako da lahko mali potnik uživa v udobju med vsako vožnjo, tudi med spanjem. Manipulacija je mogoča ne glede na smer, v katero je nameščen sedež – tako spredaj kot zadaj.


Spredaj in zadaj

Uni-All je mogoče namestiti tako naprej kot nazaj. Priporočljivo pa je, da otroka čim dlje prevažate nazaj – glede na izvedene preskuse trkov je ta položaj eden najvarnejših.


Zgornji pas Tether

Je dodatna oblika zaščite – njena vloga je zaščititi sedež pred nenadzorovano spremembo položaja, kar bi lahko zmanjšalo učinkovitost njegovega pravilnega delovanja.


Montaža

Namestitev sedeža v avtomobil je izjemno preprosta – za to poskrbijo osnova Isofix in vodila varnostnih pasov. Uporaba podstavka se bo izognila napakam pri sestavljanju, poleg tega pa bo izboljšala raven stabilnosti, tako da nič ne bi smelo preprečiti, da bi vaš otrok celovito zaščitil vašega otroka.lastnosti


teža

14,7 kg

Mere

72 × 44 × 62,5 cm

Skupina teže

0–36 kg