GB Otroški Avtosedež - Cybex Convy-Fix 0-25kg RWF - Night Blue

GB Otroški Avtosedež - Cybex Convy-Fix 0-25kg RWF - Night Blue

Številka: 9088068
Partnerska prodaja
GB Convy-Fix ​​je avtosedež, ki temelji na inovativnih tehnologijah. Zahvaljujoč temu je izjemno funkcionalen, ima sodobno varnost, ki ga je pripravila na vsako priložnost – tudi v kritičnih situacijah.Convy-Fix ​​je primeren za uporabo pri otrocih od rojstva do 25 kg. Njegova namestitev se izvede Celoten opis
331,29 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

19.7. - 22.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9088068

Predstavitev

GB Convy-Fix ​​je avtosedež, ki temelji na inovativnih tehnologijah. Zahvaljujoč temu je izjemno funkcionalen, ima sodobno varnost, ki ga je pripravila na vsako priložnost – tudi v kritičnih situacijah.

Convy-Fix ​​je primeren za uporabo pri otrocih od rojstva do 25 kg. Njegova namestitev se izvede z nosilci Isofix, odlikuje pa jo izjemna enostavnost zaradi prisotnosti vizualnih indikatorjev pravilne namestitve.karakteristike
Vložek za malčke

Da bo sedež udoben že od rojstva, je opremljen s posebnim vložkom za dojenčke – njegova naloga je zagotoviti zdrav in ergonomičen položaj najmlajših uporabnikov (otrok do približno 3 mesecev).


Z otrokom raste

Nastavljivi trakovi in ​​naslon za glavo omogočajo enostavno prilagajanje velikosti sedeža trenutni otrokovi višini. Poseben nadzorni sistem bo zagotovil pravočasno zamenjavo varnostnih pasov s 5 na 3-točkovne pasove.


Nastavitev kota nagiba

Za izboljšanje stopnje udobja otroka vam Convy-Fix ​​ponuja prilagoditev sedeža otrokovim željam. Udobna in gladka nastavitev kota nagiba vam bo omogočila, da spremenite položaj otroka v kar 6 položajih.


Spredaj in zadaj

Ker sedež raste skupaj z otrokom, ga lahko uporabljate do 7. leta starosti. Sedež lahko namestite tako naprej kot nazaj. Convy-Fix ​​omogoča prevoz otrok do 4 let nazaj, prevoz naprej – 3 leta.


Tehnologija za zmanjševanje porabe energije

Sposoben je zmanjšati udarno silo za približno 20%, aktivira se v primeru čelnega trka.


L.S.P.

Zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trčenja – L.S.P. absorbira energijo, ki je nastala kot posledica trka v zgodnji fazi.


Lupina, ki absorbira energijo

Zasnovan za zaščito vašega otroka na najboljši možen način – skupaj s sistemom L.S.P. absorbira velik del udarne sile in učinkovito zmanjša tveganje za poškodbe.


Namestitev v vozilo

Hiter, preprost, intuitiven – Convy-Fix ​​je nameščen na podstavku Isofix, ki s stabilizacijsko nogo zagotavlja odlično oporo in se izogne ​​nenadzorovanemu vrtenju sedeža v primeru trka. Kazalniki opozarjajo na pravilno namestitev in močno olajšajo namestitev sedeža v vozilu.lastnosti


Teža

14,5 kg

Mere

72 × 44 × 64 cm

Skupina teže

0–25 kg