GB Convy-Fix avtosedež, skupina 0+/1/2, London Grey/Light Grey

GB Convy-Fix avtosedež, skupina 0+/1/2, London Grey/Light Grey

Številka: 2710727
Otroški avtosedež GB Convy-Fix je zahvaljujoč inovativni varnostni tehnologiji odlična izbira za zaščito vašega otroka. Pohvali se lahko z dolgo uporabnostjo – vašega malčka bo varoval od rojstva pa vse do sedmega leta. Celoten opis
398,49 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2710727

Predstavitev

Cybex Sirona M2 i-Size avtosedež z bazo M i-Size, skupina 0+/1, črn


Otroški avtosedež Cybex Sirona M2 i-Size ustreza najnovejši regulativi i-Size in omogoča prevažanje otroka v nazaj obrnjenem položaju, vse dokler malček ne doseže višine 105 cm. Ima vgrajen sistem L.S.P., po višini prilagodljivo oporo za glavico ter odstranljivo in pralno prevleko. Vključena je tudi baza M i-Size.

Nova, inovativna oblika avtosedeža poskrbi, da imajo tudi večji otroci dovolj prostora za nogice in s tem za udobno sedenje. Kljub temu pa ne zavzame preveč prostora in ga lahko zlahka namestite v manjše avtomobile. Dodatne funkcije, kot je funkcija enoročnega nagiba, zagotavljajo večje udobje in poenostavijo vsakodnevno uporabo.

Cybex

Glavne lastnosti

  • Avtosedež, obrnjen nazaj je primeren za otroke do višine 105 cm (približno 4 leta).
  • Sistem menjave položaja sedeža na klik: alternativno je lahko avtosedež obrnjen v smeri vožnje – primerno za otroke od 76 cm višine (od približno 16 mesecev dalje).
  • Ima vgrajen sistem L.S.P., ki poveča stopnjo varnosti pri bočnem trku. Sistem se lahko raztegne in tako v kombinaciji z zaščitami za glavico in ramena zmanjša udarno moč bočnega trka.
  • funkcija enoročnega nagiba zagotavlja dodatno udobje in poenostavi vsakodnevno uporabo.
  • Po višini prilagodljiva opora za glavico, ki je nastavljiva v 12 položajev.
  • Vodila Isofix poenostavijo montažo otroškega avto sedeža, saj zaščitijo tekstilne in usnjene dele sedeža.
  • Vključena baza M i-Size omogoča enostavno premeščanje avtosedeža iz enega avtomobila v drugega.

GB Convy-Fix avtosedež, skupina 0/1/2, London Grey/Light Grey


Otroški avtosedež GB Convy-Fix je zahvaljujoč inovativni varnostni tehnologiji odlična izbira za zaščito vašega otroka. Pohvali se lahko z dolgo uporabnostjo – vašega malčka bo varoval od rojstva pa vse do sedmega leta starosti. Tehnologija zmanjševanja energije Convy-Fix varuje vašega otroka v primeru čelnega trka, L.S.P. sistem pa ga ščiti pred stranskimi udarci.

Nadzor sestavnega sistema Convy-Fix poskrbi, da boste pravilno uporabili zadrževalni drog glede na velikost vašega otroka. Ko se otrokova teža in višina povečujeta in otroku ustrezno prilagodite vzglavnik, bo sistem za zadrževalni sistem poskrbel, da ob ustreznem času preklopite s 5-točkovnega pasu na 3-točkovni pas.

Pametna funkcija naslanjanja omogoča, da z lahkoto prilagajate sedež v šest različnih položajev, pri čemer imate eno roko prosto. Praktična funkcija, ki jo lahko uporabite v smeri naprej in nazaj, nudi maksimalno udobje tako otroku, kot tudi staršem.

GB

Tehnične podrobnosti

Barva London Grey/Light Grey
i-Size da
Položaj obrnjen nazaj/naprej
Teža otroka do 25 kg
Vključen vložek za novorojenčka da
5-točkovni varnostni pas da
Primerno za starost 0–7 let
Po višini prilagodljiva opora za glavico da, 12 položajev
Skupina 0+/1/2
Sistem nameščanja Isofix + oporna noga

Garancija: 3 leta