Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Ferrari avtosedež Beline SP Luxe Black

Ferrari avtosedež Beline SP Luxe Black

Številka: 690906
Udoben in anatomsko oblikovan avtosedež Beline SP Luxe Black je opremljen z nastavljivim vzglavjem in dodatno okrepljeno stransko zaščito. Ko otrok preraste naslonjalo, se le to odstrani in se ga lahko uporablja kot avtosedež jahač. Primeren je za otroke s težo od 9 do 36 kg. Celoten opis
73,20 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 690906

Predstavitev

Nania avtosedeže proizvaja eno največjih Evropskih podjetij, ki so usmerjeni predvsem v varnostne sisteme za otroke. Poseben poudarek dajejo na otrokovo udobje in varnost v vožnji. Njihovi izdelki so testirani po ADAC standardi. Najnovejša pridobitev podjetja je licenca za proizvodnjo izdelkov pod imenom Ferrari.

Ferrari avtosedež Beline SP Luxe Black je vsestranski avtosedež. Izdelan je tako, da ga lahko razstavite, ko otrok preraste dimenzije sedeža in ga kasneje uporabite kot avtosedež jahač.

Opremljen je s 5-točkovnim sistemom varnostnega pasu, ki je dobro speljan stran od otrokovega vratu. Tega se uporablja do otrokove teže 15 kg, kasneje pa ta pas zamenja standarden varnostni pas avtomobila. Ob odpiranju pasu pa se zasliši zvočni signal.

Ponaša se z nastavljivim naslonjalom, ki ga je moč odstraniti. Zahvaljujoč anatomsko oblikovanemu sedežu pa bo otroku nudil popolno udobje tudi na daljši vožnji.

Ima snemljivo prevleko, ki jo boste lahko strojno prali pri temperaturi do 30°C.

Opomba: Slika je simbolična. Stolček nima mrežastega žepka ob strani.

Tehnične podrobnosti:

  • Primeren za: otroke od 9 do 36 kg
  • Višina: 80 cm
  • Širina: 45 cm
  • Globina: 45 cm
  • Teža: 5,2 kg

Garancija: 1 leto