Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Cybex avtosedež Pallas 2017, Pure Black

Cybex avtosedež Pallas 2017, Pure Black

Številka: 582890002
Avtosedež Cybex Pallas zahvaljujoč prednjemu varnostnemu števcu, v primeru trka zagotavlja maksimalno zaščito. Ponaša se z enostavno namestitvijo v osebni avtomobil in enostavnim prilagajanjem otrokovim potrebam. Primeren je za otroke s telesno težo od 9 do 36 kg. Celoten opis
177 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 582890002

Predstavitev

Nemška blagovna znamka CYBEX že vse od leta 2000 razvija varne in inovativne izdelke za otroke, ki vključujejo avto sedeže, vozičke in kengurujčke. Njihova filozofija temelji na SDF konceptu: Sicherheit – varnost, Design – oblikovanje in Funktion – funkcionalnost. Za svoje delo je znamka prejela „Kind & Jugend Innovation“ priznanje.

Cybex avtosedež Pallas spada v I. skupino in je namenjen otrokom s telesno težo od 9 do 15 kg. Kasneje, ko ga otrok preraste, pa ga boste hitro spremenili v avtosedež skupine II ali III (od 15 do 36 kg).

Opremljen je z inovativno varnostno blazino, ki popolnoma nadomesti 5-točkovni sistem varnostnega vpenjanja. Ta je po globini nastavljiva (v smeri naprej-nazaj) in se popolnoma prilagodi velikosti otroka ter mu nudi maksimalno udobje. Zagotavlja mu trdno držo in mu v zgornjem delu telesa nudi večjo svobodo gibanja. V primeru direktnega trka deluje kot zračna blazina in absorbira silo udarca. Rezultat je porazdeljena sila na občutljivem ramenskem in vratnem predelu ter izboljšana zaščita.

Ponaša se z dodatno ojačanimi stranicami in LSP sistemom, ki nudi izboljšano stransko zaščito v primeru stranskega trka. Dobro ščiti izjemno občutljiv ramesnki in vratni predel ter glavo otroka.

Zahvaljujoč nagibnemu naslonjalu in po višini nastavljivemu ter nagibnemu vzglavniku, boste Pallas 2015 z eno samo roko v hipu nastavili v ležeč položaj. Nagibni vzglavnik ponuja 3 položaje, pri katerih se težišče otrokove glave preusmeri rahlo nazaj in preprečuje uhajanje otroka iz varnega območja. Rezultat je še bolj udoben položaj za spanje in do 80% višja varnost. Vzglavnik je tudi po višini nastavljiv in ponuja 11 položajev.

V vaš osebni avtomobil, ga boste namestili hitro in povsem enostavno, preko avtomobilskega varnostnega pasu. Poleg navedenega, se ponaša z odstranljivo prevleko, ki jo boste lahko strojno prali pri temperaturi do 30°C.

Tehnične podrobnosti:

  • Primeren za: otroke od 9 do 36 kg
  • Višina: 72 – 89 cm
  • Širina: 47 cm
  • Globina: 45,5 cm
  • Teža: 9,7 kg

Garancija: 3 leta

Uradna stran izdelka

Navodila za uporabo

CYBEX: Child Safety

Cybex: varnostni števec