Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Cybex avtosedež Pallas 2-FIX 2016, Charcoal

Cybex avtosedež Pallas 2-FIX 2016, Charcoal

Številka: 582830002
Avtosedež Cybex Pallas 2-FIX je opremljen z ISOFIX sistemom pritrjevanja. Otroku nudi dobro zaščito, še posebej v kritičnem predelu vrata. Zahvaljujoč svoji vsestranskosti, sprejema otroke od 9 do 15 kg, kasneje pa tudi od 15 do 36 kg (oz. do 11 leta). Celoten opis
269,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 582830002

Predstavitev

Nemška blagovna znamka CYBEX temelji na SDF konceptu: Sicherheit – varnost, Design – oblikovanje in Funktion – funkcionalnost. Za svoje delo je znamka prejela „Kind & Jugend Innovation“ priznanje.

Cybex avtosedež Pallas 2-FIX spada v I. skupino in je namenjen otrokom s telesno težo od 9 do 15 kg. Kasneje, ko ga otrok preraste, pa ga boste hitro spremenili v avtosedež skupine II ali III (od 15 do 36 kg).

Opremljen je z inovativnim varnostnim sistemom s pilagodljivo varnostno blazino (patentirana), ki popolnoma nadomesti 5-točkovni sistem varnostnega vpenjanja. Ta je po globini nastavljiva (v smeri naprej-nazaj) in se popolnoma prilagodi velikosti otroka ter mu nudi maksimalno udobje. Zagotavlja mu trdno držo in mu v zgornjem delu telesa nudi večjo svobodo gibanja. V primeru direktnega trka deluje kot zračna blazina in absorbira silo udarca. Rezultat je porazdeljena sila na občutljivem ramenskem in vratnem predelu ter izboljšana zaščita.

Ponaša se z dodatno ojačanimi stranicami in LSP sistemom, ki nudi izboljšano stransko zaščito v primeru stranskega trka.

Zahvaljujoč nagibnemu naslonjalu in po višini nastavljivemu ter nagibnemu vzglavniku, boste Pallas 2-FIX 2014 z eno samo roko v hipu nastavili v ležeč položaj. Nagibni vzglavnik ponuja 3 položaje, pri katerih se težišče otrokove glave preusmeri rahlo nazaj in preprečuje uhajanje otroka iz varnega območja. Rezultat je še bolj udoben položaj za spanje in do 80% višja varnost. Vzglavnik je tudi po višini nastavljiv in ponuja 11 položajev.

Avtosedež boste v vaš osebni avtomobil hitro in enostavno pritrdili preko ISOFIX sistema pritrjevanja. Ta sistem vam omogoča varno in trdno povezavo avtosedeža s karoserijo avtomobila.

Poleg navedenega, se ponaša z odstranljivo prevleko, ki jo boste lahko strojno prali pri temperaturi do 30°C.

Tehnične podrobnosti:

  • Primeren za: otroke od 9 do 36 kg
  • Višina: 73 – 90 cm
  • Širina: 47 cm
  • Globina: 45,5 cm
  • Teža: 11 kg

Garancija: 3 leta

Uradna stran izdelka

Navodila za uporabo

Cybex: Pallas 2-FIX 2014

Cybex: varnost