Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II 2019, Wine Rose, roza

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Britax Römer Naša številka: 849748010

Odprodaja

Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II 2019, Wine Rose, roza

Avtosedež BABY-SAFE plus SHR II z nastavljivo višino naslona za glavo in pet točkovnim pasom. integriran nagibni sistem – raven položaj za novorojence. BABY-SAFE PLUS SHR II je pametna in preprosta rešitev za povezovanje naprednih varnostnih funkcij, kot so inovativna zaščita pred bočnim trčenjem in sistem zapenjanja z eno roko. Celoten opis

183.3
5 1

183,30 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 849748010

Predstavitev

Opis artikla

BABY-SAFE PLUS SHR II

 • Odobren za uporabo na letalu – Certifikat TUV za zračni promet.
 • 5-točkovni varnostni pas za upravljanje z eno roko.
 • Tehnologija D-SIP® Tehnologija zagotavlja vrhunsko zaščito pred bočnimi udarci
 • Globoke, mehko zasnovane stranske plošče, zagotavljajo optimalno zaščito pred bočnimi udarci.
 • Vgrajen nagibni sistem za bolj enostaven položaj, ko otrok leži.
 • Streha za zaščito pred soncem/vetrov, z zaščito proti UV žarkom 50+ je na voljo, ko je ročaj spuščen.
 • Ročaj za prenašanje s 3 položaji z možnostjo nastavitve zgolj z eno roko.
 • Mehko oblazinjeno podlogo lahko odstranite in operete

Patentirana tehnologija nudi varnost in udobje 

Vemo, kako težko je določiti najvarnejši položaj ležanja za novorojenčka med potovanjem z avtomobilom. Ker mišice novorojenčka še niso popolnoma razvite, je ležeči položaj bolj zdrav, sedeči položaj pa je v primeru udarca varnejši. BABY-SAFE PLUS SHR II je opremljen z našo patentirano tehnologijo ležečega položaja, ki vam omogoča preprosto rešitev – nastavitev naslona za glavo, ki vam omogoča nastavitev ležečega položaja.

Popolno udobje in varnost

BABY-SAFE PLUS SHR II združuje napredne varnostne funkcije z udobnim okoljem za vašega otroka. Zahvaljujoč mehko oblazinjeni celotni strani je vaš otrok popolnoma zaščiten, inovativna tehnologija D-SIP® pa zagotavlja vrhunsko zaščito v primeru bočnega trka.

Ste vedeli, da …

BABY-SAFE PLUS SHR II je udoben in enostaven za uporabo, z lahkoto ga lahko namestite v vozilo na naši BABY-SAFE ISOFIX BASE ali BABY-SAFE BELTED BASE. Poleg tega se lahko s pomočjo integriranih adapterjev CLICK & GO® poveže s katerim koli Britax otroškim vozičkom. Preklapljanje med podvozjem in vozičkom še nikoli ni bilo tako enostavno – preprosto pritisnite gumb na ročaju vozička, odklopite otroški sedež in ga dvignite.

Udoben

V bazi

Ko bo vaš otrok zaspal, vi pa ga boste morali dvigniti iz avtomobila ali ga posedeti v vozilo, boste navdušeni nad našo podlago za avtosedež. Medtem ko je osnova nameščena v avtomobilu, lahko preprosto pritrdite ali odklopite otroški sedež s preprostim klikom, brez težav in brez motenja vašega otroka. Oglejte si naš seznam vozil ali FIT FINDER® na strani artikla in preverite, ali je avtosedež združljiv z vašim avtomobilom.

Namestitev

Ta otroški avtosedež lahko v vozilo namestite s 3-točkovnim varnostnim pasom. Ta možnost je praktična, kadar želite avtosedež namestiti v vozilo, ki nima pritrdilnih nastavkov ISOFIX. Vodila varnostnega pasu varnostnega pasu vam pomagajo pri pravilnem sedenju. Pred nakupom avtomobilskega sedeža si oglejte navodila za uporabo vozila, poiščite zgornja privezna mesta za pritrditev ter se obrnite na lokalnega prodajalca za testno vgradnjo v vašem avtomobilu (kontaktirajte usposobljenega Britax Römer delavca). 

Odobren je za uporabo tudi v letalu

Ko boste šli na potovanje z letalom, bodo naši avtosedeži in otroški nosilci otroku zagotovili vso zaščito in udobje na cesti. Preden se s svojim otrokom vkrcate na letalo, preverite, ali je na avtosedežu odobrena uporaba na letalih, tako da preverite, ali je vaš avtosedež certificiran za potovanje z letalom. Nekateri naši avtosedeži so odobreni za pritrditev z varnostnim pasom letala, medtem ko lahko drugi zahtevajo komplet za namestitev. Za več informacij se obrnite na letalsko družbo. 

Parametri:
 • primerno od 0 – 13 kg.
 • Dimenzije: 57 cm x 44 cm x 65 cm
 • teža je 3,9 kg

  Video

Video

Römer BABY-SAFE PLUS SHR II 2019


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža sedeža v avtu 3.9 kg
Pritrditev v avtu Tritočkovni
Snemljivo, pralno oblazinjenje da
Zaščita pred stranskim udarcem da
Pet točkovni varnostni pas da
Nastavljiva višina pasov da
Nastavljiva višina vzglavnika da
Nastavljivost (položajev) da
Podstavek za noge / Opora za n ne
Snemljiva opora za glavo ne
Skupina 0-13 KG
Barva vinsko rdeča
Varnostni panel ne