Maxi-Cosi avtosedež Pearl 2020, Nomad red

Maxi-Cosi avtosedež Pearl 2020, Nomad red

Številka: 719444020
Avtosedež Pearl 2018 nudi 5 različnih položajev. Sedež je primeren za otroke od 9 do 18 kilogramov. Na voljo je v različnih barvah. Celoten opis
167,87 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 719444020

Predstavitev

Za pritrditev potrebujete osnovo Maxi-cosi Family fix, ki ni vključena. Odlično zaščito pri bočnem trku nudi stranski zaščitni sistem. Višino ramenskih pasov je možnno nastaviti, tako da je otroku čim bolj udobno. Avtosedež je primeren za otroke od 9 do 18 kg. Avtosedež je zasnovan tako, da je primeren tudi za majhne avtomobile. Avtosedež je komapktno oblikovan. Prevleka je pralna pri 30°C.

Odlično oblikovan avto sedež je primeren tudi za manjše avtomobile.

Blagovna znamka Maxi Cosi je ena izmed vodilnih pri izdelavi avtomobilskih sedežev. Nudi zelo napredno tehnologijo, inovacije in varnost. Tesno sodelujejo s strokovnjaki s področja varnostti in nenehno spremljajo ter raziskujejo najboljše in najbolj varne tehnologije. Izdelujejo izdelke, ki ustrezajo najstrožjim varnostnim zahtevam, ki so določeni z nacionalnimi standardi.

Opomba: Podnožje (avtomobilski podstavek) ni priložen. Sistem pritrditve avtosedeža s tritočkovnim varnostnim pasom ali s sistemom Isofix je odvisen od opreme vašega avtomobila.

Testi

Podrobnosti:

  • teža: 6 kg
  • mere (V x Š x G): 50 × 45 × 61 cm
  • primeren za otroke: od 9 do 18 kg

Garancija: 1 leto