Britax Römer avtosedež Kidfix Kidfix SL Black 2021, Moonlight Blue, moder

Britax Römer avtosedež Kidfix Kidfix SL Black 2021, Moonlight Blue, moder

Številka: 1237045003
Britax Römer Kid II Black je lahek avtosedež za otroke od 15 do 36 kg, ki zagotavlja maksimalno zaščito in se lahko pritrdi z uporabo inovativnega sistema ISOFIT z zaponko Soft Latch ali s 3-točkovnim varnostnim pasom. Raste skupaj z otrokom in zagotavlja zaščito od glave do bokov. Celoten opis

default
default
default
default
default
155,99 €
Vključno z DDV
143,66 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 4 artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1237045003

Predstavitev

Britax Römer Kidfix SL Black

KIDFIX SL je avtomobilski sedež z naslonjalom, ki ponuja različne možnosti vgradnje za vgradnjo v vsako vozilo – od inovativnega sistema ISOFIT z mehko zaporo do 3-točkovnega varnostnega pasu. Hitra izvedba in enostavna namestitev za zaposlene starše.

VELIKE STRANICE ZA UDOBJE IN VARNOST

 • KIDFIX SL je avtosedež s podporo hrbta in globokimi, nežno oblazinjenimi stranicami, ki so bile oblikovane za zagotavljanje udobja in varnosti za starejše otroke na poti. Ponuja zaščito otroka od glave do bokov in zagotavlja varnost v vseh pogledih.

ENOSTAVNA NAMESTITEV IN UPORABA

 • KIDFIX SL je enostaven za namestitev z uporabo sidrnih točk ISOFIX vozila in ostane pritrjen tudi po odstranitvi otroka iz vozila. Po zaslugi mehkega zapaha, ki je posamično pritrjen, je iskanje in pritrditev sidrnih točk veliko lažje. Vodila varnostnega pasu se samodejno prilagajajo, ko spremenite višino naslona za glavo in zagotovite, da je varnostni pas v pravilnem položaju, ki je primeren za vašega otroka. Kot bo vaš otrok zrasel in postal širši v ramenih, se bo v obliki črke V prilagodil in zagotovil udobje v vsakem trenutku.

  SL

 • vgrajeni oblazinjeni priključki, ki vam omogočajo enostavno montažo in pritrditev v vozilo, zlasti v vozilih, kjer je težko najti točke za pritrditev ISOFIX. Po pritrditvi obeh priključkov povlecite nastavljive jermene, da zagotovite namestitev ISOFIX. Oblazinjene priključke je treba vedno uporabiti s tritočkovnimi varnostnimi pasovi, da zagotovite največjo zmogljivost v primeru trčenja.

Ključne značilnosti:

 • Postavitev v smeri vožnje od 15 kg do 36 kg.
 • Sistem ISOFIT omogoča neposredno povezavo s pritrdilnimi točkami ISOFIX vozila.
 • Globoke, mehko obložene stranske plošče po celem sedežu zagotavljajo optimalno zaščito otrok pred stranskimi udarci**.
 • Naslonjalo v obliki črke V – se popolnoma prilagaja razvoju vašega otroka.
 • Po višini nastavljiv vzglavnik in vodilni elementi omogočajo, da sedež raste z vašim otrokom, pri tem pa mora biti varnostni pas nameščen v pravilnem položaju nad otroškimi rameni.
 • Mehak oblazinjen pralni pokrov otroka ohrani v udobju sedeža in ga je za pranje mogoče enostavno odstraniti.
 • Skupina: 2–3 (15kg – 36kg)
 • Dimenzije: 67 – 85 cm x 51 cm x 38 cm
 • Teža: 6,4 kg