Britax Römer avtosedež Kidfix 2 S, Fire Red, rdeč

Britax Römer avtosedež Kidfix 2 S, Fire Red, rdeč

Številka: 1317817003
Je varnost vašega malčka na 1. mestu? Prav gotovo bo avtosedež pravilna izbira za varnost otroka med vožnjo. KIDFIX2 R je prefinjen 2in1 otroški sedež iz nagrajenega KIDFIX, ki ni le prilagodljiv za male in tiste malo večje potnike, stare od 3 do pol do 12 let. Naslonjalo V z nastavljivo tehnologijo SICT raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja dovolj prostora, ob tem pa nudi tudi visoko stopnjo varnosti. Celoten opis

226,27 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

30.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1317817003

Predstavitev

//Je varnost vašega malčka na 1. mestu? Prav gotovo bo avtosedež pravilna izbira za varnost otroka med vožnjo. KIDFIX2 R je prefinjen 2in1 otroški sedež iz nagrajenega KIDFIX, ki ni le prilagodljiv za male in tiste malo večje potnike, stare od 3 do pol do 12 let. Naslonjalo V z nastavljivo tehnologijo SICT raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja dovolj prostora, ob tem pa nudi tudi visoko stopnjo varnosti.

Stalno udobje na poti

Stalno udobje – Kidfix KIDFIX2 R z otrokom raste od približno od 3 do 12. leta. Zahvaljujoč V naslonjalu, ta sedež ponuja dodelan udoben položaj za majhnega otroka, hkrati pa mu nudi tudi veliko prostora v predelu ramen, v obdobju, kadar otrok odraste. Samodejno se nastavi, ko regulirate višino naslona za glavo za glavo . Poleg tega lahko odstranite naslonjalo, ko vaš otrok preseže 135 cm. Poleg tega lahko odstranite naslonjalo, prav tako pa avtosedež prinaša udobje in dodelano prilagodljivost.

Dodelana varnost

Trajna varnost med vožnjo: Visoko naslonjalo avtosedeža KIDFIX2 S ima mehko oblazinjeno stransko steno in odlično zaščito pred bočnimi trki zaradi nastavljive tehnologije SICT. Posledično je vedno najvišja zaščita otrok zagotovljena za stranske trke. Poleg tega SecureGuard zagotavlja optimalen položaj trebušnega pasu, na medenici, da se zmanjša tveganje poškodb otroka v trebušnem predelu. Na voljo je tudi zaponka za pas, ki zagotavlja pravilen položaj vzdolž diagonale pasu nad otrokovim ramenom, ko se sedež uporablja brez naslonjala. To vam bo omogočilo, da priročno nastavljate sedež.

Izdelano v Nemčiji

Vsi otroški sedeži KIDFIX so dodelano zasnovani ter razviti in izdelani v Nemčiji. Na avtosedežih so izvedena številna testiranja iz crash testov, z namenom, da se zagotovi najvišja kakovost. Poleg notranjih testov so tudi sedeži KIDFIX temeljito preizkušeni v EuroNCAP. To pomeni, da se redno testirajo na najnovejših modelih avtomobilov z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami, z naslonjalom ali brez njega, vedno z najboljšimi rezultati. V podjetju Britax Römer skrbno spremljajo najnovejše trende v avtomobilski industriji, z namenom, da se lahko izdelke ustrezno prilagodi in **nadgradi v varnejše **.


Ključne lastnosti:

  • Odstranljiv pas
  • Nastavljivo naslonjalo
  • SecureGuard
  • dodelana zaščita pred bočnimi udarci – SICT
  • Naslonjalo v obliki črke V je lahko nastavljivo
  • Ergonomski vzglavnik je lahko nastavljiv
  • Dimenzije (VxŠxD) 67 – 85 × 54 × 39 cm
  • Teža izdelka je 7,2 kg
  • Usmerjeno v smeri vožnje 15 – 36 kg

Vsebina paketa

1 x kos