Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II Wine Rose, roza
1x

Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II

231,60 €
185,13 €
Zadnji kos!

Avtosedež BABY-SAFE plus SHR II z nastavljivo višino naslona za glavo in pet točkovnim pasom. integriran nagibni sistem – raven položaj za novorojence. BABY-SAFE PLUS SHR II je pametna in preprosta rešitev za povezovanje naprednih varnostnih funkcij, kot so inovativna zaščita pred bočnim trčenjem in sistem zapenjanja z eno roko.

Dostava Mimovrste
Cybex otroški avtosedež Aton 5 Navy Blue 2021
23x

Cybex otroški avtosedež Aton 5 2021

149 €
146,15 €
Zadnji kos!

Cybex Aton 5 je avtosedež, zasnovan za otroke od 0 do 13 kg (od rojstva do približno 18 mesecev). Ponuja dodelane edinstvene funkcije za čim boljšo zaščito vašega otroka, na primer zaščito pred stranskimi udarci, in številne možnosti, vključno z vzglavnikom, ki je nastavljiv po višini za najboljše udobje. Avtosedež dobesedno raste z otrokom in staršem olajša potovanje.

Dostava Mimovrste
-28%
Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble

Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble

739,99 €
532,10 €
Odlična cena

Avtosedež Swingfix i-Size je najbolj prilagodljiva izbira za vašega malčka, saj mu zagotavlja udobje in varnost od rojstva do štirih let (oz. višine 105 cm). Avtosedež, obrnjen izključno nazaj, se obrača za 90°, kar omogoča enostavno nameščanje in pripenjanje malčka, edinstvena varnostna funkcija SICT Inside pa mu nudi maksimalno varnost ob morebitnih trkih.

Dostava Mimovrste
-35%
Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble - Odprta embalaža

Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble - Odprta embalaža

739,99 €
479 €
Zadnji kos!

Avtosedež Swingfix i-Size je najbolj prilagodljiva izbira za vašega malčka, saj mu zagotavlja udobje in varnost od rojstva do štirih let (oz. višine 105 cm). Avtosedež, obrnjen izključno nazaj, se obrača za 90°, kar omogoča enostavno nameščanje in pripenjanje malčka, edinstvena varnostna funkcija SICT Inside pa mu nudi maksimalno varnost ob morebitnih trkih. Artikel ima odprto embalažo in je poškodovan. Poškodbe so razvidne iz priloženih fotografij, cena pa je dodatno znižana.

Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi avtosedež CabrioFix Essencial Black 2020
15x

Maxi-Cosi otroški avtosedež (lupinica) Cabriofix, 2018

159,60 €

Priljubljen model otroškega avtosedeža oziroma lupinice Maxi-Cosi Cabriofix je sedaj na voljo v novih privlačnih barvah. Primerna je za otroke od rojstva do 12. meseca starosti (0–13 kg).

Dostava Mimovrste
Cybex otroški avtosedež Aton M i-Size Classic Beige 2020
4x

Cybex otroški avtosedež Aton M i-Size 2021

194,29 €

Cybex Aton M i-Size je avtosedež, zasnovan za otroke od 0 do 13 kg (od rojstva do približno 18 mesecev). Ponuja dodelane edinstvene funkcije za čim boljšo zaščito vašega otroka, na primer zaščito pred stranskimi udarci, in številne možnosti, vključno z vzglavnikom, ki je nastavljiv po višini za najboljše udobje. Avtosedež dobesedno raste z otrokom in staršem olajša potovanje.

Dostava Mimovrste
Hauck otroški avtosedež Select BABY i-size 2021 black

Hauck otroški avtosedež Select BABY i-size 2021 black

151,70 €
146,07 €

Otroški avtosedež Select BABY i-size znamke Hauck je namenjen otrokom od rojstva do 13 kg. Varna zaščita pred udarci **in **mehko oblazinjenje zagotavljata varno in udobno vožnjo. Uporabljene snovi uravnavajo toploto in so zračne, da preprečijo pregrevanje otroka.

Dostava Mimovrste
-24%
Maxi-Cosi otroški avtosedež Rock, Frequency črn
3x

Maxi-Cosi otroški avtosedež Rock

211,99 €
159,99 €

Maxi-Cosi otroški avtosedež Rock omogoča hitro in enostavno pritrditev. Ima nastavljiv pas za zapenjanje in zagotavlja najvišjo raven udobja in varnosti za vašega otroka.

Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi avto sedež Pebble Plus, Scribble Black, črno -bel
4x

Maxi-Cosi avtosedež Pebble Plus

180,39 €

Maxi-Cosi izjemno udoben in varen avtosedež Pebble Plus. Sedež v kombinaciji z osnovo 2wy Fix ustreza varnostnemu standardu I-Size – R129. Osnova se prodaja posebej. Sedež je primeren za otroke od rojstva pa do približno 1. leta starosti (do višine 75 cm).

Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi avtosedež Citi, River Blue
10x

Maxi-Cosi avtosedež Citi

123,99 €

MaxiCosi Citi 2016 avtosedež za novorojenčke in dojenčke do 12. meseca oz. do 13 kg. Odlikuje ga bogato oblazinjenje. Za varnost skrbijo sistem stranske zaščite in 3-točkovni varnostni pasovi. Opremljen je z ergonomskim ročajem. Omogoča namestitev na voziček. V vozilo ga namestite z varnostnimi pasovi.

Dostava Mimovrste