-20%
Nania Beone Silver First 2020 otroški avtosedež
6x

Nania Beone Silver First 2020 otroški avtosedež

57,60 €
45,91 €

Avtosedež Beone London Grey franc Silver First francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II Wine Rose, roza
1x

Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II

231,60 €
207,60 €
Zadnji kos!

Avtosedež BABY-SAFE plus SHR II z nastavljivo višino naslona za glavo in pet točkovnim pasom. integriran nagibni sistem – raven položaj za novorojence. BABY-SAFE PLUS SHR II je pametna in preprosta rešitev za povezovanje naprednih varnostnih funkcij, kot so inovativna zaščita pred bočnim trčenjem in sistem zapenjanja z eno roko.

Dostava Mimovrste
Chicco Key Fit otroški avtosedež

Chicco Key Fit otroški avtosedež

238,30 €
Zadnji kos!

Chicco Key Fit je otroški avtosedež, primeren za dojenčke starosti od 0 do 12 mesecev. Naramnice zagotavljajo dodatno udobje in varnost. Odstranljivo prevleko lahko operete v stroju pri 30 ° C. Stol je varen in izdelan iz trpežnih materialov.

Partner: Helieli
Nania Beone Luxe otroški avtosedež + osnova - Odprta embalaža

Nania Beone Luxe otroški avtosedež + osnova - Odprta embalaža

79,37 €
69,05 €
Odprta embalaža

Avtosedež Beone Luxe z osnovo francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
-26%
Nania Beone Linea otroški avtosedež, White 2020
3x

Nania Beone Linea otroški avtosedež

57,60 €
42,60 €
Zadnji kos!

Avtosedež Beone Linea francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Beone Silver First otroški avtosedež + osnova 2020
4x

Nania Beone Silver First otroški avtosedež + osnova 2020

85,60 €
68,61 €

Avtosedež Beone Silver First z osnovo francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-18%
Nania Beone SP Minnie Baby Luxe avtosedež 2020
8x

Nania Beone SP Minnie Baby Luxe avtosedež 2020

72,40 €
58,94 €

Avtosedež Beone Luxe, od francoske znamke Nania, je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Zaščitni sistem stranskih blazin in udobno oblazinjenje bosta zagotovila edinstveno varnost in udobje vašega dojenčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč prilagodljivemu vložku za novorojenčke, lahko tudi nekoliko kasneje prevaža najmanjše potnike.

Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi avtosedež CabrioFix Essencial Black 2020
15x

Maxi-Cosi otroški avtosedež (lupinica) Cabriofix, 2018

159,60 €

Priljubljen model otroškega avtosedeža oziroma lupinice Maxi-Cosi Cabriofix je sedaj na voljo v novih privlačnih barvah. Primerna je za otroke od rojstva do 12. meseca starosti (0–13 kg).

Dostava Mimovrste
-21%
Nania Beone London otroški avtosedež, Grey 2020

Nania Beone London otroški avtosedež, Grey 2020

57,60 €
45,02 €

Avtosedež Beone London Grey francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Beone Linea otroški avtosedež + osnova, Pink 2020
2x

Nania Beone Linea otroški avtosedež + osnova

85,60 €
68,89 €

Avtosedež Beone Linea z osnovo francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Beone Access otroški avtosedež, Grey 2020
1x

Nania Beone Access otroški avtosedež

56,40 €
45,20 €

Avtosedež Beone Access francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-18%
Nania Beone Fisher Price Cronos avtosedež 2020

Nania Beone Fisher Price Cronos avtosedež

72,80 €
59,24 €

Avtomobilski sedež Beone, od francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Zaščitni sistem stranskih blazin in udobno oblazinjenje bosta zagotovila edinstveno varnost in udobje vašega dojenčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč prilagodljivemu vložku za novorojenčke, lahko tudi nekoliko kasneje prevaža najmanjše potnike.

Dostava Mimovrste